Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetprint
  3. Affaldspiktogrammer - magnetiske

Affaldspiktogrammer - magnetiske

Du kender dem sikkert fra genbrugsstationen eller fra containerpladsen: de store skilte til sortering af affald. Her finder du de officielle affaldspiktogrammer i officielle farver, og du bestemmer selv, om du skal bruge 1 eller flere af hvert skilt. Vi printer på bestilling (print on demand) og leverer ofte dag-til-dag.

Optimer affaldssorteringen med vores magnetiske skilte

Hos Magnetz forstår vi vigtigheden af korrekt affaldssortering på genbrugsstationer og i større virksomheder. En effektiv affaldshåndtering kan ikke kun hjælpe med at beskytte miljøet, men det kan også spare tid og ressourcer for din virksomhed. Vores magnetiske skilte er den ideelle løsning til at organisere og informere om affaldssortering på en professionel og letforståelig måde, så alt er sorteret korrekt til den videre håndtering af affaldet.

Hvorfor vælge vores magnetiske skilte?

Vores skilte printes på tykt 1,5 mm. magnetfolie, så de kan modstå vind og regn. Men der er flere fordele ved at købe vores magnetskilte til affaldssortering:

Fleksibilitet: vores magnetiske skilte kan nemt tilpasses til forskellige typer affaldscontainere og metalflader, fordi magnetfolien er fleksibel og bøjelig. Skitele kan flyttes og genbruges, hvilket gør dem yderst omkostningseffektive.

Holdbarhed: alle skilte er fremstillet af magnetisk materiale af højeste kvalitet, designet til at holde i lang tid selv i udendørs miljøer og med direkte sollys-påvirkning.

Let læsbarhed: de klare og tydelige skilte hjælper med at guide medarbejdere eller besøgende til at sortere affald korrekt, hvilket reducerer fejl og forbedrer affaldshåndteringen. Vi printer de officielle affaldspiktogrammer i de officielle farver. Men vi tager også gerne imod specialbestillinger - send os blot en mail med en printklar fil.

Professionelt design: vores skilte kan tilpasses med din virksomhedslogo, hvilket giver et professionelt og ensartet udseende. Kontakt os for at høre nærmere. Og ellers kan skiltene bestilles til lave priser online som de er (dvs. uden logo).

Korrekt affaldssortering gør en forskel

At opfordre til korrekt affaldssortering er ikke kun en miljøvenlig praksis: det kan også have en positiv indvirkning på din virksomheds omdømme. Det viser, at du er engageret i bæredygtighed og samfundets velvære, og så ser det bare pænere ud med containere, der er markeret med profesionelle skilte i stedet for klistermærker eller papir, der let går i stykker eller bliver ridset.. Vores magnetiske skilte gør det nemt at implementere og vedligeholde en effektiv affaldssorteringsstrategi, der overholder lovgivning og miljøkrav.

Kontakt os i dag

Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå en mere bæredygtig og effektiv affaldshåndtering med magnetskilte, der ikke kun er pænt og professionelt men som også holder år efter år. Kontakt os i dag for at få skræddersyede løsninger og priser, der passer til dine behov, eller bestil et eller flere af skiltene ovenfor som de er - så printer vi i løbet af få hverdage og sender din ordre med pakkepost (eller du kan hente den på vores lager, hvis det skal gå rigtig stærkt).