Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Blokmagneter - Neodymium

Blokmagneter - Neodymium

Hvad bruger man blokmagneter til?

De oftest benyttede neodymmagneter er disc magneter, som er runde og flade. Og det er oftest også disse, der vises på Youtube i tests. Men i de fleste tilfælde kan du sagtens bruge en blokmagnet i stedet. Det afhænger alene af udformningen og den plads, du har at gøre godt med, om du skal bruge de runde eller de firkantede magneter. 

Vi sælger især mange blokmagneter til knivskinner, til magnetlukning af gardiner, til magnetisk samling af hynder, møbler og lignende samt til fastsættelse på magnetopsamlere, da det giver rigtig god mening at bruge firkantede, flade magnetet til disse formål. Vi sælger også lidt til hobby, men det er primært de små magneter, da man ikke skal meget op i størrelsen, før man har en magnet, der er så kraftig, at den er svær at håndtere over for andre magneter eller over for magnetiske flader. 

Magneter til dit projekt

En opremsning af alle de projekter, vi har solgt blokmagneter til siden 2007 vil trætte de fleste og forvirre mere end gavne. Så vi vil anbefale dig at tage kontakt til os med informationer om dit projekt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte med at lede efter magneter. Vi kan hurtigt spore dig ind på det rette og i samarbejde med dig finde frem til netop de blokmagneter (eller andre magneter), som du kan bruge. 

Du kan fange os på chatten i højre hjørne, sende os en e-mail eller ringe til os på tlf. 71993612. Vi sidder klar og vil meget gerne hjælpe dig med magnetiske spørgsmål.