DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Qualy magneter

Qualy laver mange forskellige ting, men vi er faldet pladask for deres smukke og sjove magneter. De er lidt i den dyre ende, men de har så mange fine detaljer og er af meget høj kvalitet. Så vi er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at udvide vores sortiment kraftigt, i takt med at de designer flere og flere magnetiske produkter. Se hele sortimentet af Qualy magneter her.


- kg
- ø
- mm
- mm
Vis alle filtre

Qualy design

Firmaet Qualy designer sjove og flotte ting, som man har lyst til at bruge i sin bolig og på kontoret. Alle deres produkter er unikke og patenteret design. Og så er det gennemarbejdet design. Så når du køber Qualy, får du både kvalitet og noget smukt at se på. 

Vi er som sagt faldet pladask for deres magneter. Der findes mange flere magnetiske ting i Qualy sortimentet, men vi har fokus på de lidt stærkere køleskabsmagneter og magnetisk udstyr til hverdagen. Vi får nye varer hjem hver måned, så du vil altid finde de nyeste Qualy designs inden for magneter til hverdagen her hos Magnetz.dk. 

Mangler du information om et produkt?

Vi tester alle produkter, før de kommer til salg i webshoppen, og det betyder også, at vi har en ret bred viden omkring de Qualy magneter, vi sælger. Så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. Enten kan vi give dig hurtigt svar, eller også kan vi teste det for dig i kundeservice med det samme.