Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. NYGIFT - magnetskilt til bil

NYGIFT - magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-NYGIFT-01

Nygift magnetskilt til bil - magnetiske skilte med tekst
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Magnetskilt til bryllupskørsel.

Vi sælger alt i magneter online - naturligvis også magnetiske skilte til biler. Og vi printer med UV-print på tykkere skilte end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel (et sted man ikke ønsker at gå på kompromis).

Størrelse: 29,85 cm. x 10,5 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Denne variant er en halv A4 størrelse på den lange led, så den passer til de fleste biler. Sæt skiltet på, når du skal køre med brudeparet, eller hvis du selv vil skilte med bagefter på din bil, at du lige er blevet gift.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen), men det holder ikke til baneræs eller hvis bryllupskørslen på anden måde inkluderer racerkørsel.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden du kører den i vaskehallen.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare