Bestil hverdage inden 14:00 for dag-til-dag levering. OBS! Vi er flyttet til Glostrup.

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Sportsmagneter og taktik

Sportsmagneter og taktik

Alle produkter

Designet til fodboldhold

Hos Magnetz.dk har vi et stort udvalg af sportsmagneter, der er specielt designet til fodboldhold. F.eks. finder du magneter med tal fra 1 til 11, som passer helt perfekt til taktiktavlen i fodboldklubben. Med til sættet hører der desuden en magnet formet som en fodbold.

Magneterne har den helt rigtige styrke i forhold til, at de skal kunne sidde fast på en tavle, men samtidig også være lette at flytte rundt. Dette gælder også udendørs.

Lige meget om der spilles 5-, 8- eller 11-mands fodbold får træneren et godt værktøj til at sætte spillerne optimalt op til kamp. Vi anbefaler at købe fodboldmagneter i mindst to forskellige farver, så træneren også kan fremvise modstanderholdet på taktiktavlen.

Disse magneter kan sagtens også bruges til andre holdsportsgrene såsom håndbold eller basketball.

Køb sportsmagneter til hele klubben og spar penge

Er du træner eller holdleder for et sportshold i en større sportsklub, og tænker du, at sportsmagneter kunne være med til at forbedre dit holds præstation til både kamp og træning? Så kan du med fordel forsøge at få klubben til at købe sportsmagneter ikke bare til dit hold, men til hele klubben.

Vi har nemlig en mængderabat på vores kvalitetsmagneter, så det giver kun god mening at få klubben til at købe en større mængde på samme tid og derved spare penge.

Har du spørgsmål vedrørende vores sportsmagneter eller andet, er du helt velkommen til at stille dem til os. Vi forsøger at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Du kan ringe til vores telefon på 71993612, skrive en e-mail til info@magnetz.dk eller finde os på Facebook og stille dit spørgsmål derinde. Du må også meget gerne ”synes godt om” vores side, så du kan holde dig opdateret omkring vores nyeste tilbud.

Vi glæder os til at handle med dig.