Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil

Magnetskilte til bil

Du kan købe magnetskilte til biler mange steder efterhånden, men vær opmærksom på kvaliteten. For de fleste virksomheder kan printe på tynd magnetfolie... men det er ikke særligt stærkt og tåler derfor ikke kørsel på motorvejen. Men hos Magnetz printer vi på min. 1 mm. magnetfolie. Vores magnetfolie er af bedste kvalitet på markedet, og vi printer samtidig med UV-blæk direkte på skiltene for at få det mest skarpe resultat.

Vi kan også lave magnetskilte med vinylprint (klistermærke-print) ved specialbestilling, men alle skilte i denne kategori er med print direkte på det magnetiske materiale, så derfor får du altid magnetskilte til bil leveret i den højeste kvalitet med den stærkeste ferro-magnetisme her hos Magnetz.dk.

Forskellen på at printe direkte på magnetskiltene og på at printe på folie, som klistres ovenpå, er skarpheden og holdbarheden. Vi vil næsten altid anbefale print direkte på magneterne, fordi det giver det bedste og mest holdbare resultat. Men samtidig er det smart at kunne genbruge sine magnetskilte, hvis det er til udskiftende slogans el.lign., og i det tilfælde kan det være smart at sætte et stykke vinylfolie med print på skiltet for at få ny tekst på det magnetiske bilskilt.

Kontakt os gerne for at høre mere - vi sidder klar i kundeservice alle hverdage i åbningstiden.