Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. MagBalls

MagBalls

Magnetiske kugler i Dansk Design

Vi har fået rigtig mange forespørgsler på NeoCubes, og vi har derfor valgt at lave vores egne magnetkugler, nemlig MagBalls, som er både bedre og billigere, og vi står 100% inde for dem, da det er vores eget design.

Gennemtestede magnetkugler

De er udviklet og testet over en årrække for at lave de bedste magnetiske kugler. Ikke kun i styrken men også i farverne og holdbarheden - dvs. hvor meget de tåler i forhold til stød. Da vores er kraftigere end Neo Cubes og Zen Balls, vil du kunne opleve, at coatingen skaller af (dvs. den farvede skal). Men det vil du med alle magnetiske kugler ved længere (og hårdhændet) leg. Og vores coating er stadig mere slidstærk end alle de andre, vi har testet på markedet. 

Zen Balls - afstressende

Det er ikke helt tilfældigt, at kuglerne har fået binavnet Zen Kugler. Hvis du sidder og triller magneterne mellem fingrene, kan det virke beroligende (og rarere for dine omgivelser, end hvis du f.eks. sidder og klikker løs på en kuglepen eller triller trækugle-armbånd!).

Forskel på magneter og magnetiske kugler?

Hvad er forskellen på magneter og MagBalls? Du kan sagtens bruge disse magnetiske kugler til at hænge et par stykker papir op på køleskabet med, men de er ikke lige så kraftige som vores powermagneter. Derudover er de lavet til at "lege" med; med en stærkere coating end vores powermagneter. Så de er nemmere at bygge med end almindelige magneter, og så holder de altså bedre til de stød, som de får. Så hvis du søger efter små, billige køleskabsmagneter, kan du sagtens bruge NeoCubes til dette. 

Hvad kan man bygge med NeoCubes?

Hvis du kan tænke det, kan du bygge det! Måske ikke lige så flot, som du forestiller dig det, men øvelse gør mester. 

Man kan bygge alle former med magneter, når blot du tager højde for, at kuglerne er magnetiske, for hvis du sætter magneterne meget tæt på hinanden, vil de tiltrækkes. Derfor kan det være en fordel at bruge en magnetisk flade (f.eks. en magnettavle eller et køleskab), hvis du skal skrive eller tegne med magneterne. Kunne være et hjerte eller "køleskabspoesi". Men en firkant eller et tårn kræver bare en plan flade, det kan stå på. 

Eksempler på, hvad vi har lavet på kontoret med MagBalls: 

  • Firkant
  • Bold
  • Hånd
  • Rør
  • Hus
  • Stjerne
  • Snegl
  • Slange

Få dine magnetiske kugler til at rulle selv

Hvis du har mod på en udfordring, så kan du faktisk få magneterne til at bevæge sig selv ved hjælp af magnetismen: 

Læg dine MagBalls på én lang række, tag fat i den ene ende (ca. 15 kugler) og sæt den fast i en ring på rækken af magneter, så der dannes et "øje" i den ene ende. Tag så fat i øjet og rejs det op. Hvis du giver det et lille skub i retning af magneterne, der ligger på række, vil du kunne få magneterne til at trille sammen til et langt rør. Det er meget fascinerende, og når du knækker koden til det, er det vanedannende - så er du advaret!

Vi sørger for løbende at lægge videoer op med de sjove magnetkugler, så du kan blive inspireret, og ellers er der rigtig mange at finde på Youtube, hvis du får mod på at lave nogle mere avancerede byggerier. 

Vi fører magnetkuglerne i forskellige farver. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produktet.