Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Symbolmagneter

Symbolmagneter

Alle produkter

Gør undervisningen nemmere

I et fag som matematik kan symbolmagneter virkelig gøre en forskel for eleverne - især i de mindre klasser. Mange elever lærer bedre, når de får lov til at bevæge sig i løbet af undervisningen, og derfor kan man med fordel integrere brugen af magneter med tal på i undervisningen.

På den led kan eleverne selv få lov til at flytte rundt på tallene, hvilket kan være med til at hjælpe deres forståelse af matematikken.

Symbolmagneter i højeste kvalitet

Vi vil gerne være kendt som webshoppen med magneter, der bare virker, som de skal. Derfor ligger vi stor vægt på, at vores magneter er af den absolut højeste kvalitet, og det gælder selvfølgelig også vores symbolmagneter.

For på trods af at symbolmagneter som oftest ikke er særlig store, så kan de faktisk fastholde ca. 12 A4-papirer på et whiteboard.

Det er dog ikke kun styrke, vi tænker på, når vi siger, at vores magneter er af højeste kvalitet. Køber du symbolmagneter hos Magnetz.dk, vil du også kunne forvente en lang levetid på magneterne; de demagnetiserer først efter ca. 80 år - men først nævneværdigt efter 100 år.

Kom gerne med spørgsmål

Med ca. 12 år i branchen har vi oparbejdet os en stor viden omkring magneter. Du er selvfølgelig velkommen til at drage fordel af vores viden, og vi svarer på alt mellem himmel og jord, der omhandler magneter.

Du kan stille dine spørgsmål til os på tre måder: Du kan ringe til os på 71 99 36 12, sende en e-mail til info@magnetz.dk eller kontakte os via vores side på Facebook. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider.