Bestil på hverdage inden kl. 15:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Hjemmekontor

Hjemmekontor

Dette er blot et udpluk af de varer, vi sælger aller mest til hjemmekontorer i øjeblikket. Vores udvalg er meget større, og vi vil meget gerne vejlede dig i, hvordan du bedst optimerer dit hjemmekontor. Vi har noget til både store og små kontorer.

Et tip til magnettavlen

Det kan være en rigtig god idé at opdele din tavle i dage eller opgaver. Og det er nemt at gøre med dividertape - en farvet tape, der er nem og fleksibel at bruge, da den sidder bedre fast end at tegne streger med en boardmarker. Del f.eks. din tavle op i ugens dage for at få et overblik over, hvad du skal nå på de forskellige dage. Eller del den op i personer, hvis du skal have overblikket over dit team.

En magnettavle kan praktisk talt det samme, som man kan skabe på en computer via et online board. Men en tavle giver dig hurtigt overblikket, uden du skal sidde med et bestemt program åbent. Det kan være rart, at man ikke hele tiden skal multitaske mellem flere faner online.

Skal vi komme med forslag til dit kontor?

Vi har et showroom og vil meget gerne teste ting af for dig, hvis du skal købe lidt større ind men ikke er helt sikker på, hvad du skal købe, og hvordan du skal bruge de forskellige redskaber. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage og vil gerne sende dig fotos af opstillinger, hvis du fortæller os lidt om dine arbejdsgange og behov for struktur.