Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Sy-i magneter (vandtæt) - Neodymium

Sy-i magneter (vandtæt) - Neodymium

Magneter og vaskemaskiner

De fleste vaskemaskiner er lavet af magnetiske materialer. For at undgå at gøre skade på vaskemaskinens dele, anbefaler vi, at du vasker tøj med magneter i en vaskepose. Derudover bør du vaske på skåneprogram, og undgå at vaske ved temperaturer over 80°C, da magnetismen ødelægges ved høj varme.

** Selv med dette trick er det ikke så nemt at sy på magneter med en symaskine, da mange dele af maskinen er magnetiske. I tvivlstilfælde anbefaler vi at sy på magneter med hånden.

Magneter til tøj

Uanset hvad du skal bruge magneterne til, så undgå at sy igennem luftboblen helt inde ved magneten. Så længe plastlommen er tæt, tåler magneterne både vask og lette slag. Dette er især en vigtig detalje, når man bruger magneter til tøj, da et par bukser med magnetlukning ikke er meget værd, hvis ikke de tåler en tur i vaskemaskinen.

Sådan syr du med magneter

Der findes mange blogs på nettet omkring DIY syning med magneter. Men det er faktisk ikke så svært, hvis du følger disse 3 lette råd: 

  1. Sørg for at parre magneterne med + og - mod hinanden (de er markeret tydeligt i kanten på plastikken på hver side). 
  2. Sy den ene magnet i den ene del (f.eks. en taskeklap) og sy plastlommen godt fast med både lige sting og zigzag hvis muligt. 
  3. Tag den anden magnet (dobbelttjek lige, at den vender korrekt, så de tiltrækkes i stedet for at frastødes) og sy den på samme måde i den anden del (f.eks. selve tasken).  

NB! Det kan være svært at sy magneterne i med en symaskine, fordi symaskiner har mange magnetiske dele. Det kan sagtens lade sig gøre, men hvis det driller, anbefaler vi, at du syr magneterne i tøjet i hånden i stedet for med maskine.

Brug for rådgivning?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til netop dit projekt, eller hvis du ikke helt kan forstå vores DIY-vejledning til syning af magneter ovenfor. Vi sidder klar i Kundeservice på telefonen og pr. mail.

Det letteste vil være, hvis du har mulighed for at sende os en mail med et eller flere foto(s) af den ting, du skal sy magneter ind i.