Bestil hverdage inden 14:00 for dag-til-dag levering. OBS! Vi er flyttet til Glostrup.

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Køleskabsmagneter

Køleskabsmagneter

I realiteten kan alle vores magneter her på hjemmesiden bruges som køleskabsmagneter, men under denne kategori har vi samlet nogle af vores mest farverige og hyggelige magneter, der passer perfekt til brug i hverdagen.

Gør dit køkken mere personligt med køleskabsmagneter

En nem måde at få lidt personlighed ind i ens køkken er ved at sætte nogle magneter på køleskabet. Disse magneter kan enten bruges til blot at give lidt farve og hygge til en ellers kedelig og trist køleskabsdør, men de kan også bruges til at hænge billeder, noter eller skoleskemaer op.

Et klassisk eksempel kunne være magneter i sjove farver, der bruges til at hænge huskesedler og lignende op på køleskabet. Mange kan også godt lide at have fotografier af deres børn eller andet familie hængende, hvilket er med til at gøre køkkenet mere personligt.

Hold styr på hverdagen med magneter

I en travl hverdag kan det være smart at bruge køleskabsmagneter til at holde styr på, hvad der foregår i hjemmet. Med en god håndfuld kraftfulde magneter fra Magnetz.dk kan du gøre det meget nemmere at holde styr på skoleskemaer, lektier, pligter og meget andet.

Det kunne eksempelvis være små magneter med ugedagene på, som er perfekt egnede til at holde styr på, hvad der skal ske i den kommende uge. Sådanne magneter kan du finde her.

Køleskabsmagneter kan også være smarte på et kontor, hvor mange mennesker går ud og ind af køkkenet i løbet af dagen. Med et par magneter til køleskabet får man en god mulighed for at give nogle små meddelelser på en nem måde.

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål

Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse, når de har købt magneter hos os. Derfor står vi selvfølgelig også til rådighed, hvis du har nogen form for spørgsmål vedrørende vores køleskabsmagneter.

Vil du i kontakt med os, kan du skrive en e-mail til info@magnetz.dk. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt i hverdagene. Det er også muligt at ringe til os på 71993612 inden for vores åbningstider, som er 09.00 – 16.00 alle hverdage.