DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE

Magnettape

Hvis man blot skal gøre et stykke papir eller karton magnetisk på bagsiden, så er det oftest rigeligt med magnettape til opgaven. Ej at forveksle med divider tape, som ikke er magnetisk! Men skal du hænge en ramme op eller sætte et forsatsvindue op magnetisk, så skal du bruge selvklæbende magnetbånd, der er noget stærkere end magnettapen - det kaldes dog alt sammen i daglig tale for magnetisk tape. Er du i tvivl, om du skal bruge den tynde magnettape eller det noget kraftigere selvklæbende magnetbånd, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne give dig gode råd og vejledning.


Mange muligheder med magnettape

Med magnetisk tape har du rigtig mange anvendelsesmuligheder, da det kan klistre på næsten alt - kun med undtagelse af våde, snavsede eller ujævne flader, herunder også stof. Dvs. faktisk kan du sætte det på samme flader, som du kan sætte normal tape på. 

Her er nogle af de ting, man kan sætte selvklæbende magnetbånd på: 

  • Tegninger
  • Skemaer
  • Små billedrammer
  • Gardiner (f.eks. mørklægning)
  • Myggenet
  • Piktogrammer
  • Spejle

Og meget andet. Ovenstående er på ingen måde en udtømmende liste men kun til inspiration. 

Og det bedste af det hele: det klæber på sig selv, så du kan f.eks. sætte en strimmel magnettape på din væg og en strimmel på dit gardin, og så virker det magnetisk mod hinanden.

Ingen frastødning

Grunden til, at det virker "mod sig selv", er at magnetbåndet er lavet af en gummimasse med en masse magnetspåner i. Dvs. polerne peger i alle retninger, og derfor virker det monopolart mod sig selv, fordi polerne ligger så tæt og kan fange de modpoler, de har brug for.

Vil du vide mere?

Det kan være rigtig svært at forklare alt om varerne i en tekst, for vores kunders behov er meget forskellige, når det kommer til magnettape. Så derfor kan ovenstående informationer være for meget info for nogle og for lidt for andre. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har andre spørgsmål til magnettapen og det selvklæbende magnetbånd. For vi ved rigtig meget om vores varer. Du kan fange os på tlf. 71 99 36 12, på chatten eller via vores kontaktformular her