Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

Magnettape

Magnettape er...

Magnettape er den tyndeste udgave af magnetmateriale, du kan finde. Det gør også, at det ikke er så stærkt som f.eks. magnetbåndet med selvklæb. Bæreevnen er ca. 14 gram pr. cm2. Det er lige så fleksibelt som alm. tyk tape og har ca. samme tykkelse som gaffa-tape. 

Magnetbånd er...

Magnetbånd med selvklæb er noget stærkere end magnettapen, og det er stadig fleksibelt og kan bøjes om runde ting og rundt om kanter. Men det er en del tykkere end den tynde magnettape. Det giver mulighed for at presse mere magnetisme ind i båndet, og du får derfor en bæreevne på min. 80 gram pr. cm2 med magnetbåndet. 

Mange muligheder med magnettape

Med magnetisk tape har du rigtig mange anvendelsesmuligheder, da det kan klistre på næsten alt - kun med undtagelse af våde, snavsede eller ujævne flader, herunder også stof. Dvs. faktisk kan du sætte det på samme flader, som du kan sætte normal tape på. 

Her er nogle af de ting, man kan sætte selvklæbende magnetbånd på: 

  • Tegninger
  • Skemaer
  • Små billedrammer
  • Gardiner (f.eks. mørklægning)
  • Myggenet
  • Piktogrammer
  • Spejle

Og meget andet. Ovenstående er på ingen måde en udtømmende liste men kun til inspiration. 

Og det bedste af det hele: det klæber på sig selv, så du kan f.eks. sætte en strimmel magnettape på din væg og en strimmel på dit gardin, og så virker det magnetisk mod hinanden.

Ingen frastødning

Grunden til, at det virker "mod sig selv", er at magnetbåndet er lavet af en gummimasse med en masse magnetspåner i. Dvs. polerne peger i alle retninger, og derfor virker det monopolart mod sig selv, fordi polerne ligger så tæt og kan fange de modpoler, de har brug for.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl, om du skal bruge den tynde magnettape eller det noget kraftigere selvklæbende magnetbånd? Vi vil meget gerne give dig gode råd og vejledning. Det kan være rigtig svært at forklare alt om varerne i en tekst, for vores kunders behov er meget forskellige, når det kommer til magnettape. Så derfor kan ovenstående informationer være for meget info for nogle og for lidt for andre. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har andre spørgsmål til magnettapen og det selvklæbende magnetbånd. For vi ved rigtig meget om vores varer. Du kan fange os på tlf. 71 99 36 12, på chatten eller via vores kontaktformular her