Bestil hverdage inden 14:00 for dag-til-dag levering. OBS! Vi er flyttet til Glostrup.

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. MagSwitch

MagSwitch

Hvad er MagSwitch?

Magswitch er en serie af unikke værktøjer, der er baseret på magnetteknologi. 

Serien består af super praktiske enheder, der kan holde og løfte forskellige ting med magnetisme. Det gælder alt fra de ”mindre” ting såsom at holde kabler fast i containeren – f.eks. på byggepladsen - eller løfte kloakdæksler. Du kan også bruge den til at transportere en palle med – lad os bare sige vinflasker - der snildt kan veje 2 tons. Vores stærkeste MagSwitch kan løfte helt op til 5,5 tons. Kort sagt: Der er noget til enhver størrelse. 

En gennemgående feature er, at du kan ”tænde” og ”slukke” for magneterne i disse produkter. Det gør du ved at placere din Magswitch på et magnetisk objekt (f.eks. en metalplade) og ”tænde” for magneten på knappen. Nu har den sat sig fast på det magnetiske objekt, så du nemt kan løfte, bore, skrue – eller hvad du har behov for. Når du er færdig med at løfte, bore, skrue eller noget helt fjerde, ”slukker” du for din MagSwitch på samme knap, som du ”tændte” den. Det gør den superlet at afmontere og tage med videre til den næste opgave. Det betyder, at magneten virker, når den skal, og at du kan lægge den fra dig igen, efter du har ”slukket” den, uden at bekymre dig om kollision med magnetiske dele. Fælles for alle produkterne er, at de er slidstærke, robuste og lette at holde rene. 

Der findes et bredt udvalg af MagSwitch enheder. Ovenfor ser du de produkter, vi i første omgang har kastet vores kærlighed på. Vi er sikre på, at det bliver en succes, og at vores sortiment løbende vil blive udvidet.

I afsnittene nedenfor får du inspiration til, hvad du kan bruge de smarte produkter til.

Hvad kan du bruge MagSwitch til?

Vi har samlet lidt inspiration til, hvordan du blandt andet kan bruge de mange forskellige produkter.

Den ekstra hånd
Arbejder du f.eks. med metal eller træ, og har du brug for at lave præcisionsarbejde? Så kender du sikkert til at mangle en ekstra hånd af og til. Det er netop sådan én, du får med en MagSwitch. Uanset om du skal bore, save, dreje eller noget fjerde, så er denne smarte magnetteknologi den ekstra hånd, du så ofte står og mangler. MagSwitch holder elementerne fast, så du kan styre processen med begge hænder. 

Det transportable håndtag 
Du kan finde en hel serie med ”håndtag”, som er praktiske i flere situationer. Vi kender alle dét at flytte en stor plade eller kasse, hvor det er svært at få ordentligt fat og dermed kunne bære den ordentligt. Med Magswitch er det ganske let. Du placerer ”håndtaget”, der hvor du ønsker at kunne tage fat, ”tænder” for magneten, og så går det hele ellers som en leg. Husk dog stadig at passe på din ryg ved tunge løft.

Indretning i containeren som arbejdsplads  
Hvad enten du bruger containeren i forbindelse med arbejde eller til opbevaring, kan det være svært at indrette sig, når du ikke kan eller må bore i væggene. Med MagSwitch er det let at montere alt lige fra kabler til lamper eller sikkerhedsovervågning og varmeblæsere. De er også stærke nok til, at du kan hænge værktøj i dem. På den måde kan du udnytte pladsen i containeren lettere og bedre.

Indretning i containeren som bolig
Det er også let at hænge billeder op med MagSwitch - og det helt uden at efterlade de mindste spor på væggen. Du kan naturligvis også hænge alt fra planter, tøj, vasketøjskurven op på denne måde. Med MagSwitch er det superlet at flytte rundt på tingene og tage det hele ned, hvis du vil indrette dig på ny eller lige skal bruge ekstra plads.