Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. TEENAGER BAG RATTET #1- magnetskilt til bil

TEENAGER BAG RATTET #1- magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-TEEN-1-06

Teenager bag rattet? Skilt med det på dit barns nye bil. Teksten er printet direkte på en stærk bilmagnet. Findes i flere varianter. Denne har gul og sort stribet ramme.
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Har din teenager lige erhvervet sig et kørekort? Så kan man jo lige så godt drille dem lidt ved at sætte et "cringe" skilt på teen-slæden.

Vi sælger alt i magneter online - naturligvis også magnetiske skilte til biler. Og vi printer med UV-print på tykkere skilte end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel - også selv om det er en teenager bag rattet!

Størrelse: 29,85 cm. x 7 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Et magnetskilt med "teenager bag rattet" tekst skaber lidt mere afstand og forståelse i trafikken. Findes også i andre udgaver - vælg den, som passer bedst til din teenager. Denne variant er med "advarsels-ramme" på - så er der garanteret en reaktion fra dit barn. Og ellers findes det også i en mere neutral version, hvis du vil tone drilleriet lidt ned.

Skiltet er i liggende A4-størrelse på den lange led og kun 7 cm. højt, så det passer til de fleste biler.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen), men det holder ikke til baneræs og offroad-kørsel.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden bilen skal i vaskehallen. Det er samtidig en god idé at få opfrisket for den unge billist, at det samme gælder for en bilantennen, og at åbne vinduer i vaskehallen også er en skidt idé.

Gave til kursister på køreskolen el.lign.? Kontakt os for at få printet skilte til bil med logo på.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare