DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Magnetbånd

Magnetbånd i den højeste kvalitet - Fås i mange farver

Her på siden finder du vores store udvalg af magnetbånd. Magnetbånd er lavet af kraftig magnetfolie og er et fremragende materiale, som egner sig perfekt til opmærkning og kategorisering på arbejdspladsen.

Det er samtidig et meget fleksibelt materiale, og mange af farverne kan man skrive på, hvilket gør de farvede magnetbånd helt perfekte til brug på lagerreoler. Man kan viske det skrevne af med alkohol, sprit eller viskelæder, hvis man bruger whiteboard markers, blyanter eller andre ikke-permanente skriveredskaber, og på den måde kan magnetbåndet bruges igen og igen.

Du kan klippe magnetbåndet til med en helt almindelig saks, så stykkerne bliver i den ønskede størrelse.

Vi tilbyder også magnettape i den bedste kvalitet, hvis du leder efter magnetbånd med selvklæb.


Perfekt til lageropmærkning

Lagerreoler er som oftest lavet af metal, og netop derfor er det jo oplagt at anvende magneter til at opmærke de forskellige dele af lageret. Magnetbånd er helt perfekt til dette job. Det er som nævnt muligt at klippe i og skrive på magnetbåndet, så hvis lageret skal opmærkes, er det bare med at tage et skriveredskab, en saks og en rulle magnetbånd i hånden og komme i gang.

Findes i flere forskellige længder og bredder (se mere under hvert varekort), så du kan helt sikkert finde e variant, der passer til reolerne på din arbejdsplads.

Magnetbåndets andre funktioner

Det er dog ikke kun til lageropmærkning, at magnetbåndet er brugbart. Også i et kontormiljø kan det anvendes på en god måde. Magnetbånd er for eksempel smarte at bruge på LEAN tavler. Magnetbåndet hænger rigtig godt fast på LEAN tavler og kan fungere til at give de forskellige områder på opslagstavlen overskrifter. Er der magnetbånd i flere farver på arbejdspladsen, kan det også bruges til at symbolisere status på en opgave. En grøn farve kan for eksempel symbolisere, at noget er færdigt, mens en gul kan symbolisere, at opgaven er undervejs.

Vores anbefalinger vedr. skriveredskaber

Vi anbefaler, at du eksperimenter lidt, når du første gang anvender magnetbånd. Magnetfolien reagerer nemlig lidt forskelligt alt efter hvilket skriveredskab, der bruges, og derfor bør du starte med at skrive på bare en lille del af magnetbåndet (f.eks. et hjørne). Du skal være opmærksom på, at alle skriveredskaber flyder lidt ud, når de anvendes på magnetbånd.

Har du brug for yderligere information, kan du klikke dig ind på de enkelte produkter. Her finder du mere information om, hvordan de skal anvendes. Hvis du stadigvæk har spørgsmål, så er du også velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige magnetbånd til dig. Leder du efter lidt inspiration til anvendelse af magnetbånd, kan vi også sagtens hjælpe med dette.