Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetlommer

Magnetlommer

Anvendelse i hjemmet

I en travl hverdag kan det være svært at holde styr på alle familiens planer. Med en magnetlomme på køleskabet kan dette dog blive gjort meget nemmere for alle familiens medlemmer.

I en magnetlomme på din køleskabsdør kan der sidde en huskeseddel, der kan udskiftes dag-til-dag. Det hjælper på hukommelsen, når man lige får visualiseret, hvad der skal ske på den pågældende dag, og det ser også ganske hyggeligt ud. På sådan en huskeseddel er der jo også plads til en lille kærlig hilsen og en lille tegning.

Til fødselsdage kan et billede i en magnetisk fotolomme være en god gaveidé. Vi har en masse fotolommer i forskellige størrelser, som også sagtens kan fungere som billedramme. Din mor eller far vil helt sikkert blive glade for et fint billede af dig eller dine børn til køleskabet. Vores fotomagneter fås med både hvide og sorte kanter, så du kan frit vælge, hvilken farve der passer bedst til dit billede.

Brug magnetlommer til at give information

Arbejder du på en større arbejdsplads, vil der ofte være brug for en simpel måde, hvorpå du kan dele vigtig information med dine medarbejdere.

En smart måde kan f.eks. være at hænge en magnetisk fotolomme op på et centralt sted på din arbejdsplads. Det kunne eksempelvis være på opslagstavlen i receptionen eller kantinen, eller det kunne være på køleskabet. Hvis du får gjort medarbejderne opmærksom på, at det er vigtigt at læse den information, der er i fotolommen, kan du uden den store indsats få spredt information rundt på arbejdspladsen.

Uanset om du vil bruge magnetlommen til at give daglig information eller en ugentlig opdatering, så er det nemt og hurtigt at udskifte lommens indhold.

Vores fotolommer bruges også hyppigt af daginstitutioner. Det er for eksempel i børnehaver, hvor forældrene kan læse lidt om, hvad der sker i børnehaven, når de kommer og henter deres børn. Vi har f.eks. haft 100 stk. magnetlommer hængende i en daginstitution siden 2007 i børnehøjde, og selv om de bruges dagligt, så er der stadig mere end 90 stk. tilbage, som var i brug i 2016.

Kontakt os gerne

Leder du efter inspiration til, hvordan du kan anvende magnetiske fotolommer på den bedste måde, eller vil du gerne vide mere om fotolommernes styrke? Så må du meget gerne kontakte os. Vi hjælper gerne med at vejlede og rådgive, så du får et produkt, der lever op til alle dine (og din virksomheds) forventninger.

Du kan stille os spørgsmål om produkterne på telefon 71 99 36 12 inden for vores åbningstider, som er 9.00 til 16.00 på hverdage.

Derudover kan du skrive til vores e-mail, som hedder info@magnetz.dk. Eller du kan kontakte os via Facebook.

Vi ser frem til at høre fra dig.