Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Kontor og tavler
  3. Ringbindsmagneter

Ringbindsmagneter

Hvad kan jeg bruge en ringbindsmagnet til?

Lad os sige, at du afholder et møde og fremlægger foran et whiteboard. Deltagerne ved mødet har måske fået udleveret nogle papirer med noget materiale til mødet på, som ville være besværligt at fremvise på anden led.

Med en ringbindsmagnet til dit whiteboard kan du stå og guide deltagerne ved mødet igennem papirerne, da du har de samme papirer hængende oppe på whiteboardet. Der er på den led masser af plads på whiteboardet til at skrive og forklare på, nu hvor papirerne hænger velorganiseret i ringbindsmagneten. Samtidig bliver det også lettere for dig at guide deltagerne til at kigge på den rigtige side i de udleverede papirer.

Det giver deltagerne ved mødet et godt indtryk af dit firma, da det ser lækkert og professionelt ud. Det giver desuden også et godt flow i en præsentation.

Køb den rigtige ringbindsmagnet

Hos os bag Magnetz.dk er det meget vigtigt, at vores kunder får et produkt, der lever helt op til forventningerne hver gang, de handler med os. Derfor er det enormt vigtigt, at du tjekker, om den ringbindsmagnet, du er ved at købe, virker til den type af opslagstavle, der er på dit kontor.

Alle vores ringbindsmagneter virker til LEAN-produkter, som eksempelvis en whiteboardtavle, men det er ikke dem alle, der kan bruges til glastavler.

Så hvis du bruger glastavler på dit kontor, er det vigtigt, at du sørger for at købe vores ringbindsmagneter beregnet til glas. De er nemlig lidt kraftigere, og kan derfor sagtens sidde fast på glas.

Kraftig magnet, der virker til både A3 og A4

Alle vores ringbindsmagneter kan bruges til papir i både A3 og A4 format, og de fås med enten to eller fire ringe. Magnetens kvalitet kan der ikke herske nogen tvivl om. Vi samler nemlig selv ringbindsmagneterne med kraftige neodymium power magneter.

Vores mængderabat gælder også ved køb af ringbindsmagneter, og du kan se mere om mængderabat ved at klikke ind på det enkelte produkt.

Har du yderligere spørgsmål til vores ringbindsmagneter vedrørende brug eller andet, så må du meget gerne kontakte os. Vi sidder klar i kundeservice til at besvare dine spørgsmål på alle hverdage (og ofte også i weekenden), og du kan komme i kontakt med os på telefon 71 99 36 12 eller vores e-mail info@magnetz.dk.

Vi er også til at finde på Facebook, hvor du er velkommen til at "synes godt om" vores side eller stille dine spørgsmål dér.