Bestil hverdage inden 14:00 for dag-til-dag levering. OBS! Vi er flyttet til Glostrup.

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Kontor og tavler
  3. Kontormagneter

Kontormagneter

Få et velorganiseret kontor med kontormagneter

Hos Magnetz.dk har vi specialiseret os i magneter og magnetisme, og vi kan derfor med garanti sige, at vores produkter er blandt markedets absolut bedste i forhold til pris og kvalitet. Styrken på vores kontormagneter og whiteboard magneter strækker sig fra en styrke på 150 gram og helt op til 19 kilo; sidstnævnte er altså en magnet, der kan fastholde ca. 50 stykker A4 papir på en whiteboardtavle!

Gør organisering nemt på dit kontor med magneter

På et travlt kontor kan der hurtigt blive meget rodet og uorganiseret, men det kan meget let undgås ved at bruge gode magneter i det daglige arbejde. Med en tavle i glas eller et whiteboard og nogle kvalitetsmagneter kan du gøre det meget nemmere for dig og dine medarbejdere at holde styr på tingene, og dermed optimere de daglige rutiner.

Ved at benytte dig af magneter og magnetsystemer, får du også dit kontor til at fremstå mere professionelt. Hvis folk besøger dit kontor, og de kan se, at der både er masser af noter til diverse opgaver, og at der er styr på tingene, så giver det et rigtig godt førstehåndsindtryk.

Hvilke magneter skal jeg købe til mit kontor?

Hos Magnetz.dk har vi et kæmpe stort udvalg af kontormagneter. Det betyder, at du kan finde magneter i mange forskellige styrker og farver. Skal magneterne bruges til at organisere ting, kan det være en fordel at købe magneter i forskellige farver, sådan at det bliver lettere at holde forskellige elementer særskilte.

Hvis du skal købe magneter til dit kontor er det vigtigt, at du først og fremmest ved, hvor de nye magneter skal hænge henne. Nogle magnettyper er nemlig ikke egnet til visse opslagstavler, så for at undgå fejlkøb er det vigtigt, at du tjekker, om magneterne kan bruges til din opslagstavles overflade. Whiteboard magneter kan f.eks. ikke bruges på glastavler.

Er du i tvivl om, hvilke magneter der kan bruges til hvilke magnettavler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores erfaringer. Du kan kontakte os på vores mail, info@magnetz.dk, eller på vores telefon, 71 99 36 12.

Vi er også at finde på Facebook, hvor du er velkommen til at give os et ”synes godt om” eller stille os dit spørgsmål.

Jo flere magneter, desto billigere pris

Mange af vores kunder køber store mængder magneter af os. Derfor har vi sørget for at give afslag i prisen, hvis du køber mange magneter af os på en gang. Dette tilbud gælder for næsten alle vores kontormagneter, og du kan se de nærmere detaljer ved at klikke ind på hver enkelt magnet her på siden.

Med os som leverandør af magneter til dig eller din virksomhed kan du forvente en hurtig levering og et produkt, der lever 100% op til dine forventninger. Ellers får du faktisk pengene igen.