DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Skivemagneter

Skivemagneter er flade stærke magneter af neodymium. Vi har alt i runde magneter - og finder du det ikke den søgte skive magnet her, kan vi som regel skaffe dem hjem i andre størrelser hurtigt. Disc magneterne er skiveformet - dvs. at magnet højden ikke er større end diameteren - det er en såkaldt flad magnet. Søger en magnet, der er højere end diameteren? Så skal du vælge stavmagneter. Og ellers har vi også mange kuglemagneter, som er helt runde magneter.


- kg
- ø
- mm
Indtast specifik N værdi. Eksempelvis '45'
Vis alle filtre

Skivemagnet og discmagnet er det samme

De skiveformede magneter har mange navne. De går mest under betegnelsen "skivemagnet", men det er det samme som en discmagnet. Ofte bliver de også kaldt runde magneter, men det kan være lidt misvisende, da det ikke er en kuglemagnet, der jo netop er hel rund - en skivemagnet er nemlig flad. 

Du skal dog ikke være nervøs for at kalde magneterne noget forkert, når du ringer eller skriver til os, for vi er vant til at spørge godt ind til netop magneternes form, når vi skal hjælpe og rådgive. Og vi lover at klæde dig nok på til at komme i mål med dit magnetiske projekt.