DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Magneter med gevind

Søger du magnet med gevind? Magneter med indvendigt- og udvendigt gevind er en virkelig smart opfindelse. Slut med at rode med skruer. Du finder al data under produktkortene omkring størrelse, tykkelse (M4, M5 osv.) og meget andet ved at klikke på billederne nedenfor. Det er også under hvert produktkort, du finder vores store mængderabatter. Alle magneterne sælges stykvis.


- kg
- ø
- mm
Indtast specifik N værdi. Eksempelvis '45'
Vis alle filtre

Skru magneterne fast

At en magnet har gevind betyder, at den har riller som en skrue. Og du kan derfor skrue den fast på en bolt, hvis den har indvendigt gevind (eller sætte den sammen med en magnet med udvendigt gevind. Hvis du sætter magneten sammen med en bolt, kan den erstatte en møtrik, når det giver mening at give bolten en magnetisk ende. Og har magneten udvendigt gevind, så erstatter den bolten eller skruen men kan sættes sammen med en magnet med indvendigt gevind eller med en møtrik.

Der findes også andre magneter, der er egnet til at skrue fast, som ikke har gevind. Det er nemlig ikke altid, at det er nødvendigt at have gevind i magneten - f.eks. når den bare skal skrues fast med en undersænket skrue. De kaldes for undersænkede magneter