BESTILLINGER INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE SENDES SAMME DAG

Gummimagneter

Vejrbestandige magneter med gummibelægning

Gummimagneter er neodym magneter (powermagneter) med en gummicoating, som gør dem anvendelige som udendørs magneter, i akvarier eller hvis du skal f.eks. hænge værktøj op med magneter, hvor magneterne skal tåle "stød. Gummi gør også, at magneterne ikke skrider på den overflade, de sættes fast på.


Mere FAQ om gummimagneter

Gummicoatingen sikrer, at magneterne er rustfri selv i vådt miljø. Det betyder også, at de er ideelle til at anvende udendørs.

Arbejdstemperaturen er under 80°C. Det betyder, at magneterne mister magnetismen, hvis temperaturen overstiger 80 grader (muligvis lidt lavere). Gå derfor aldrig til grænsen eller over, når du arbejder med magneter.

Gummicoating består af 2 dele gummi, som samles ca. på midten af magneten (horisontalt). Det gør, at der er en lille "rå" samling på alle gummimagneterne. Men det er alene af synsmæssig betydning. Og vi gør os umage for at lave denne samling så pæn som muligt ved løbende kvalitetssikring på fabrikken.

Udendørs magnet

Gummicoatingen gør, at man kan bruge magneterne udendørs og i fugtige/våde miljøer. Det er derfor oplagt at bruge gummimagneterne udendørs til at hænge skilte op med, fæstne bannere, sætte dem på campingvognen osv.

Kan efterlade mørke striber

Det er smart at bruge magneter på glastavler og andre skræbelige flader, fordi gummioverfladen sørger for, at slaget ikke bliver så kraftigt, selv om det er en kraftig magnet. En slags "affjedring".

Du skal dog være opmærksom på, at magneterne kan afgive mørke striber på lyse overflader. Det skyldes, at magneterne er så stærke og derfor sidder godt fast på en magnetisk flade.

Det er dog som regel meget nemt at fjerne de mørke striber igen med en fugtig klud.