Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Lund London

Lund London

Hvis du leder efter kvalitetsprodukter med magneter, der har fokus på en grønnere verden med genbrugsmaterialer, samtidig med at designet er "ekstra", så bør du kigge nærmere på Lund London. Vi er faldet for, at de ikke kun laver gennemførte designprodukter med magneter, men at de samtidig har fokus på den helt rette magnetisme med en klimavenlig profil, så man ikke skal gå på kompromis med noget.

Hvis du har fokus på en grønnere verden, så er magneter i det hele taget et smart valg. Ikke nok med, at disse magnetrammer er lavet i genbrugsakryl, så er der brugt neodymmagneter, som holder magnetismen i +80 år. På den måde kan man gøre mere op med brug-og-smid-væk kulturen. Og da rammerne ikke er lavet af glas, der kan gå nemt i stykker, så har du her nogle magnetrammer, du kan lade gå i arv. For simpelt og smukt design går sjældent af mode - så længe man blot har analogbilleder og analog kunst.

Pro-til til magnetisk fotoramme

Vil du udstille et unika eksemplar af en tegneserie eller noget kunst, der er lavet af lidt tykkere materiale? Så har vi et rigtig godt tip til dig. Du kan nemlig stadig bruger rammerne, selv om der kommer luft mellem magneterne. For selv om afstanden gør, at magneterne i rammen ikke kan få ordentligt fat magnetisk i hinanden, så kan du, fordi der er brugt stærke stavmagneter af neodymium i rammen, supplere med 4 små ekstra neodymmagneter, der sørger for at holde akrylpladerne godt sammen, selv om du har sat et tykt emne ind i rammen. Eneste reelle "udfordring" er, at der kommer et mellemrum hele vejen rundt om din kunst med adgang til luft og støv, når emnet er tykkere end 0,3 mm. Men det kan klares ved at sætte gennemsigtigt kantbånd eller tape rundt langs kanten på rammen - eller ved at lade kunsten blive i den beskyttende folie, den blev leveret i. Til gengæld gør afstanden (grundet den tykkere kunst), at rammens bredde bliver større, hvorfor den står endnu mere stabilt på reolen eller bordet.

Vi regner gerne på dit behov for ekstra magneter til din ramme, hvis du giver os målet på den kunst, du vil udstille i din nye magnetiske plexiglas ramme.

Mangler du noget fra Lund London?

Hvis du synes, at vi mangler noget i vores sortiment af produkter fra Lund London, må du endelig sige til. Vi får ofte varer leveret fra dem, så vi kan sagtens hente en ny størrelse, farve eller helt anden slags vare hjem til dig. Kontakt vores kundeservice - vi sidder klar alle hverdage i åbningstiden på telefon, chat og e-mail, så du altid kan få hurtig og venlig service.