Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. MORS DYT - magnetskilt til bil

MORS DYT - magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-MORS-02

Mors dyt er et magnetskilt til mors bil - magnetiske skilte med tekst, der holder til kørsel
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Magnetskilt til mors dyt.

Hvis din mor eller kone er virkelig glad for sin nye bil, så giv hende en gave, hun får brugt: et magnetisk skilt med "mors dyt" tekst i romantisk stil med blomster på.

Magnetskiltene printes med UV-print på tykkere magnetfolie end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel (et sted man ikke ønsker at gå på kompromis - din mor skal jo helst bare koncentrere sig om sin kørsel og ikke omkring skiltet).

Størrelse: 29,85 cm. x 15,5 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Skiltet er halv A4 størrelse (på den lange led) og passer til de fleste biler. Sæt f.eks. skiltet på bagsmækken af mors dyt.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen), men hvis din mor ynder at køre baneræs eller offroad, så skal du have en anden type magnetskilt til mors bil.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden du kører den i vaskehallen.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare