DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE

Krogmagneter (potte)

Magneter med krog

Brug en magnet med krog, når du skal hænge noget op på en magnetiske overflade, eller hvis du ikke må bore huller i væggen (kan pares med små stålplader). Vær opmærksom på, når du skal hænge noget op, at der ikke er tale om et direkte træk. Det betyder, at hvis du f.eks. bruger magneterne til at hænge en tung kalender op med eller tøj, så er der et kraftigt træk nedad, hvilket gør, at du skal bruge min. 4 gange så meget trækkraft, når trækket er nedad, i modsætning til hvis trækket det var direkte. Skal du hænge et viskestykke op eller noget andet let, så har det ikke så meget at sige, da der ikke er noget nævneværdigt træk på magneten. Læs mere under hvert varekort.


Hæng kalender op med magnetkrog

Det har stor betydning for bæreevne-behov, om den genstand, der skal hænges op, vejer meget nedad, da et nedadgående (skævt) træk på magneten udfordrer den i høj grad.

Vil du vide mere, før du vælger en magnet til dit projekt? Så læs vores FAQ om valg af magnetkrog.

Brug for hjælp til beregning?

Vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken magnetkrog du skal vælge. Vi sidder klar på telefonen og e-mailen alle hverdage i åbningstiden. Vi skal blot have en masse info omkring dit projekt, for at vi kan foretage beregningen for dig.