BESTIL INDEN KL. 14 PÅ HVERDAGE + SØNDAGE OG FÅ DAG-TIL-DAG LEVERING

Krogmagneter (potte)

Brug magneter med krog, når du skal hænge noget op på en magnetiske overflade, eller hvis du ikke må bore huller i væggen (kan pares med små stålplader). Vær opmærksom på, når du skal hænge noget op, at der ikke er tale om et direkte træk. Det betyder, at hvis du f.eks. bruger magneterne til at hænge en tung kalender op med eller tøj, så er der et kraftigt træk nedad, hvilket gør, at du skal bruge min. 4 gange så meget trækkraft, når trækket er nedad, i modsætning til hvis trækket det var direkte. 


- kg
- ø
- mm
Indtast specifik N værdi. Eksempelvis '45'
Vis alle filtre

Hæng kalender op med magnetkrog

Det har stor betydning for bæreevne-behov, om den genstand, der skal hænges op, vejer meget nedad, da et nedadgående (skævt) træk på magneten udfordrer den i høj grad.

Vil du vide mere, før du vælger en magnet til dit projekt? Så læs vores FAQ om valg af magnetkrog.

Hæng viskestykket i en krogmagnet

Skal du hænge et viskestykke op eller noget andet let, så har det ikke så meget at sige rent styrkemæssigt i forhold til beregning af behov for styrke. Et viskestykke vejer nemlig ikke særlig meget og hiver derfor ikke i magneten som f.eks. en stor kalender. Men du skal huske at have med i overvejelsen, hvor meget du har brug for at kunne hive i viskestykket, imens det stadig hænger på krogmagneten. For det har stor betydning for, hvor stærk en krogmagnet du skal vælge. Er du typen, som lader viskestykket (eller håndklædet) hænge, imens du bruger det og tørrer ting af, så skal du overveje en ret stærk krog, da det skæve træk (altså dét at du hiver i magneten) er hårdt for magnetfeltet. Og så skal du måske op og have 10 kg. i bæreevne, selv om viskestykket kun vejer 100 gram. Men tager du det af krogen før hvert brug, så har du kun brug for en lille magnetkrog.

Brug for hjælp til beregning?

Vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken magnetkrog du skal vælge. Vi sidder klar på telefonen og e-mailen alle hverdage i åbningstiden. Vi skal blot have en masse info omkring dit projekt, for at vi kan foretage beregningen for dig.