Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Powermagneter (styrkesort.)

Powermagneter (styrkesort.)

Kraftige magneter

Definitionen på en kraftig - eller stærk - magnet kommer an på, hvad du skal bruge den til, for de fleste bliver imponeret over, hvor stærke selv de mindste powermagneter er. Men hvis man er vant til at arbejde med magneter, får man langsomt brug for at vide mere om både styrke, Gauss m.v.

Det kan være rart at se magneterne styrkesorteret, hvis dit behov beror på en bestemt styrke - f.eks. hvis du skal hænge noget tungt op på køleskabet, eller hvis du skal lave en magnetisk knivskinne. Vi har derfor sorteret powermagneter efter styrke i denne kategori. Men du kan også vælge en bestemt type magnet ovre til venstre, hvis du f.eks. ved, at det skal være en skivemagnet eller magneter med gevind til at skrue fast. Så har du et bedre overblik over magneterne ved at vælge en specifik kategori. 

I tvivl om valg af magnettype?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og vi sidder klar i kundeservice til at besvare dine spørgsmål om valg af magnettype eller lignende. Du kan skrive til os på e-mail info@magnetz.dk eller ringe til os på tlf. 71993612. Så skal vi gøre vores bedste for at forklare, hvad du kan og bør bruge til dit magnetprojekt.