Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. LEAN magneter

LEAN magneter

LEAN magneter til mange opgaver

En opslagstavle med et LEAN program er en meget effektiv måde at holde styr på, hvad der foregår på arbejdspladsen eller på kontoret i øjeblikket. Med brug af magneter, der er designet til LEAN, kan dette dog gøres endnu bedre.

Du kan eksempelvis bruge vores smiley magneter i forskellige farver til at holde styr på fremskridt under et større projekt. Det giver en rigtig god effekt på medarbejderne, at de visuelt kan se, at der er fremskridt i projektet. Smiley magneterne egner sig også godt til at danne sig et overblik over kundetilfredshed, sygedage, arbejdsmiljø og meget andet.

Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad magneter på en LEAN opslagstavle kan bruges til.

Få arbejdspladsen til at se mere professionel ud

Udseendet på arbejdspladsen er noget af det første, som potentielle kunder, der besøger din arbejdsplads, ligger mærke til. Derfor er det en stor fordel for dig og dit firma, at arbejdspladsen ikke ser rodet ud, men i stedet ser velorganiseret og professionel ud. Her kan magneter gøre en stor forskel.

Vi har mange forskellige magneter, der anvendes optimalt, når de bruges til at organisere til på en LEAN tavle. Vi har for eksempel ringbindsmagneter, hvori du kan sætte papir i forskellige størrelser, så de ikke ligger og roder på bordene, men i stedet ser flotte og velorganiserede ud på opslagstavlen.

Hos Magnetz.dk er det vigtigste for os, at vi sælger produkter, som kunderne er fuldt ud tilfredse med. Derfor vil du kunne opleve, at vores magneter virker, lige som de skal, hver gang.

Tag gerne kontakt, hvis du har spørgsmål

Lyder brugen af LEAN magneter som en spændende idé for dig, men er du ikke helt sikker på, hvilke magneter du skal bruge i forhold til eksempelvis styrke? Så tag endelig kontakt til os. Vi har handlet med magneter i 10 år og har derigennem oparbejdet en stor viden, som vi selvfølgelig gerne deler ud af. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider fra 9.00 til 16.00 i hverdage.

Bestiller du dine LEAN-magneter inden kl. 14 på hverdage, kan du forvente at modtage dem allerede dagen efter, hvis varerne er på lager, og der ikke er tale om en specialbestilling.

Vi ser frem til at handle med dig.