Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetiske skilte

Magnetiske skilte

Hvad kan jeg bruge et magnetisk skilt til?

Magnetiske skilte bruges som regel til at informere og guide besøgende i din virksomhed. Arbejder du eksempelvis på et stort lager, kan en magnetisk c-profil være en god løsning. C-profilen har en magnet siddende bagpå og et udskifteligt stykke papir foran, som egner sig helt perfekt til sortering og navngivning af lagerreoler. Det kunne også være en magnetlomme, hvori der kan sidde arbejdsplaner, skemaer eller tegninger.

Hold orden på whiteboardtavlen

Et magnetisk skilt kan også anvendes på et whiteboard. Magnetlommerne kan indeholde tegninger, fotos, modeller osv. Dette giver kontoret og opslagstavlen et lækkert touch. Vores magnetlommer fås selvfølgelig til papir i A3, A4 og A5-format, men vi har dem også i større udgaver.

Giv klar besked med et magnetskilt

De største af vores magnetlommer (A4 og A3) kan med fordel anvendes til at fastsættes på store maskiner, hvis der skal gives noget vigtig information omkring en af disse. Det kunne eksempelvis være, hvis en af maskinerne ikke virker. Der ville en magnetlomme på døren være perfekt til at sørge for, at ingen brugte den pågældende maskine.

En anden opgave, hvortil et magnetisk skilt ville være passende, kunne være at give information til besøgende i virksomheden eller på kontoret.

Med nogle små c-profil magneter kan du også gøre det nemt for besøgende at finde deres mål ved at sætte navneskilte eller vejvisninger rundt om i bygningen.

Sørg for at magneten virker

Hos Magnetz.dk sælger vi kun magneter af den højeste standard. Du kan dog godt komme ud for, at magneten ikke virker, hvis du køber en magnet, der ikke virker til din type opslagstavle (f.eks. glastavler).

Anvender du for eksempel en glastavle i stedet for et whiteboard, skal du sikre dig, at magneterne også er egnet til brug på en glastavle. Det er nemlig ikke alle vores magneter, der kan anvendes på magnetiske glastavler. Heldigvis kan du tjekke på hvert enkelt varekort, om magneten virker på glastavler.

Har du yderligere spørgsmål til vores magneter, eller til hvad magnetiske skilte kan bruges til, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har masser af gode idéer til, hvordan du kan optimere din arbejdsplads ved hjælp af magneter, og vi deler meget gerne ud af dem.

Kontakt os

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9.00 til 16.00, og i det tidsrum bestræber vi os på at svare så hurtigt som muligt på alle henvendelser. Vi kan kontaktes via telefon på 71 99 36 12 eller på vores e-mail, info@magnetz.dk.

Vi ser frem til at handle med dig.