DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Magnetberegner

Beregn dit styrkebehov med magnetberegner

Skal du bruge en såkaldt magnet calculator online? Så se disse to magnet regnemaskiner, som vi har lavet for at gøre det nemt at finde den rette magnet, når der er afstand mellem magnet/magnet eller magnet/metal. 

Det kan f.eks. være hvis du skal lave en magnetisk knivskinne, eller hvis du har en magnetisk glastavle, hvor du ikke kan bruge hvilke som helst magneter. 

Det står angivet på hver magnet calculator, hvordan du bruger den.

Kan jeg beregne andet?

Ja! Du kan bruge magnetberegnerne til andet end glastavler og knivskinner - det er blot disse to, som vi har størst forespørgsler på i det daglige. Afstand er det samme, uanset om det er en glasplade, et stykke træ, plastik eller noget helt fjerde, der forhindrer magneten i at have direkte kontakt til den anden magnet eller en anden magnetisk overflade.

Det kunne f.eks. være beregning af magnetvalg til akvarie, hvor du vil lave en renseklods med magneter på. Eller hvis du skal samle noget stof med magneter. Mulighederne er mange. Men heldigvis har vi gjort det meget nemmere for dig selv at kunne beregne magnetbehovet. 

Sig til, hvis du har spørgsmål til brug af de magnetiske regnemaskiner. Der står en vejledning under hver magnetberegner, men hvis den giver anledning til spørgsmål, så sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig videre med din beregning af styrkebehov.

 

.

Magnetberegner til glastavler

Beregn dit styrkebehov her:

Sådan bruger du magnetberegneren:
Mål tykkelsen på glaspladen og skriv målet i mm. i første rubrik. Skriv derefter antal papirer, du ønsker at hænge op på tavlen, og tryk BEREGN. Så beregnes dit styrkebehov, og derefter kan du vælge den ideelle magnet til din glastavle her: https://www.magnetz.dk/alle-powermagneter

Magnetberegner til knivskinne

Beregn dit styrkebehov her:

Sådan bruger du magnetberegneren:
Mål afstand mellem kniv og magnet (tykkelsen på træ/kork/stof/glas/sten, der kommer mellem kniv og magnet), og skriv målet i mm. i første rubrik. Det er vigtigt, at målet angives efter evt. nedsænkning, da endelig afstand har stor betydning for styrketab. Skriv derefter knivens vægt, og tryk BEREGN. Så beregnes dit styrkebehov, og derefter kan du vælge de ideelle magneter til din knivskinne her: Alle powermagneter