Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. NY ELEV #2- magnetskilt til bil

NY ELEV #2- magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-NYELEV-2-14

Ny elev med i skolevognen? Her er et magnetskilt med NY ELEV tekst. Findes i flere varianter. Denne er helt simpel med sort tekst på hvid baggrund.
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Har du en ny elev med i køreskolebilen? Så kan et "ny elev" magnetskilt være rart at køre rundt med for at få lidt ekstra forståelse i trafikken.

Vi printer med UV-print på tykkere skilte end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel (et sted man ikke ønsker at gå på kompromis).

Størrelse: 29,85 cm. x 10,5 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Denne variant lavet som en hjælp til nye køreskoleelever, som har brug for lidt afstand og forståelse i trafikken. Her får du et neutralt skilt uden ramme. Findes også med i andre versioner.

Skiltet er halv A4 størrelse på den lange led, så det passer til de fleste biler.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen), men det holder ikke til baneræs og offroad-kørsel.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden du kører den i vaskehallen.

Gave til dine kursister på køreskolen el.lign.? Kontakt os for at få printet skilte til bil med logo på.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare