DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Gratis piktogrammer

Piktogrammer er en hjertesag for os hos Magnetz.dk, fordi vi selv bruger dem i hverdagen + samarbejder med mange institutioner, som har børn med særlige behov. Derfor er det så vigtigt for os at kunne give lidt videre til andre, som også har behovet tæt inde på livet. Vi har fået designet vores egen serie på 18 piktogrammer, og du kan downloade vores piktogrammer gratis og printe dem selv - vælg mellem farvede piktogrammer eller i en version som du eller dit barn selv kan farvelægge. 

Sådan downloader du vores gratis piktogrammer

Tryk på tegningen for at komme videre til varekortet. Her finder du et link øverst på siden, som sender dig videre til en side med en pdf-fil, hvorefter du selv kan printe piktogrammerne. Det forudsætter ikke køb i webshoppen. Bestiller du kun gratis piktogrammer, betaler du kun for portoen for at få dem tilsendt.

Piktogrammerne er kun til eget brug og IKKE til videresalg. Det er heller ikke tilladt at bruge dem online eller erhvervsmæssigt på nogen måde uden vores forudgående accept. Læs de fulde retningslinier under hvert varekort. Ved download og/eller "køb" af piktogrammerne gennem webshoppen accepterer du samtidig at overholde alle vores retningslinier for brug af piktogrammerne.

Når du handler hos Magnetz.dk, kan du vælge at modtage de gratis piktogrammer sammen med din bestilling: put blot den ønskede version i kurven sammen med din bestilling, og så følger piktogrammerne med i pakken.