DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN KL. 15:00 PÅ HVERDAGE

Gratis piktogrammer

Piktogrammer er en hjertesag for os hos Magnetz.dk, fordi vi selv bruger dem i hverdagen + samarbejder med mange institutioner, som har børn med særlige behov. Derfor er det så vigtigt for os at kunne give lidt videre til andre, som også har behovet tæt inde på livet. Vi har fået designet vores egen serie på 54 piktogrammer, og du kan downloade vores piktogrammer gratis og printe dem selv - vælg mellem farvede piktogrammer eller i en version som du eller dit barn selv kan farvelægge. Men du kan også vælge at købe dem som magneter.

Sådan downloader du vores gratis piktogrammer

Nedenfor finder du links, som sender dig videre til en side med en pdf-fil, hvorefter du selv kan printe piktogrammerne. Det forudsætter ikke køb i webshoppen. Vi kan desværre ikke tilbyde gratis print på pap længere.

KLIK HER FOR AT PRINTE FARVEDE PIKTOGRAMMER.

KLIK HER FOR AT PRINTE SORT/HVID PIKTOGRAMMER.

Der er i alt 72 små piktogrammer. Udskrift-størrelsen er 6x6 cm. Piktogrammerne er kun til eget brug og IKKE til videresalg. Det er heller ikke tilladt at bruge dem online eller erhvervsmæssigt på nogen måde uden vores forudgående accept. Læs de fulde retningslinier under hvert varekort. Ved download og/eller køb af piktogrammerne gennem webshoppen accepterer du samtidig at overholde alle vores retningslinier for brug af piktogrammerne.

Søger du magnetiske piktogrammer?

Vi sælger også vores piktogrammer printet ud på magneter - køb dem her:


OBS! Vi beder dig respektere, at piktogrammerne kun er til eget brug og IKKE til videresalg. Det er heller ikke tilladt at bruge dem online eller erhvervsmæssigt på nogen måde uden vores forudgående accept. Kontakt os venligst for forudgående accept, hvis du ønsker at bruge dem til andet end privat- eller institutionsbrug. I modsat fald vil du modtage en regning for uretmæssigt brug på kr. 1.000,-.