Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. FIMO ler

FIMO ler

Mulighederne er simpelthen så mange med FIMO ler. Vores favorit er naturligvis at lave hjemmelavede køleskabsmagneter med det sjove modellerings ler. Det er nemlig så nemt at forme, og så kræver det kun lidt tid ved 110 grader i alm. bageovn, før man har sine færdige figurer.

FIMO ler fås i mange farver, og det bliver rigtig sjovt, når man kombinerer dem. Udover at kunne lægge de forskellige farver ler ovenpå hinanden og sætte dem sammen, kan man også sno dem ind i hinanden, så man får en marmor effekt. Og derfor er der altid noget nyt og kreativt, man kan kaste sig over med det farverige ler.

Fimo ler bagetid?

Da der er stor forskel på, hvor store figurer man laver, kan man ikke give en fast bagetid for FIMO ler. Det skal have 110°C i alm. ovn (ikke varmluft), og for figurer på størrelse med ca. en dansk 5-krone er 30 minutter nok. Det samme hvis du laver smykker af FIMO ler. Men hvis du kaster dig ud i at lave f.eks. et større dukkehoved, så kan vi anbefale dig at downloade en af Staedtlers mange forskellige guides, hvor du får nærmere bagetid for store projekter.

Hvor mange farver findes FIMO ler i?

Der findes mange forskellige serier af FIMO Clay, og alle disse serier har deres eget farveudvalg. Soft serien har f.eks. 24 forskellige farver.

Køb Fimo online billigt

Vi køber stort ind for at kunne tilbyde det bedste udvalg og de bedste priser. Derfor finder du altid FIMO ler til en fast lav pris her hos Magnetz.dk. Og ikke nok med det: du kan shoppe hele døgnet rundt, og vi sender dag-til-dag. Du kan se vores lave fragtpriser på vores kundeservice-side, og vi har også altid en lav grænse for fri fragt. Men husk også, at du kan købe magneter hos os samtidig, hvis du vil lave kreative magnetprojekter med FIMO ler.