Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Powermagneter
  3. Undersænkede magneter - Neodymium

Undersænkede magneter - Neodymium

Magneter med skruehul

Alle magneterne i denne kategori er egnet til at blive skruet fast med en undersænket skrue. Der står mål på varekortene, så du ved hvilken skruestørrelse, du skal bruge. Du skal dog være klar over, at pottemagneterne er mere hårdføre end de alm. rå powermagneter med undersænket hul. I praksis betyder det, at du ikke skal spænde en skrue for hårdt, hvis du bruger rå powermagneter uden potte. 

Stålpotten har også en anden fordel: at den klarer stød bedre end en rå magnet uden forstærkning. Men den er også større i ydermål, fordi stålpotten kommer rundt om. Stålpotten har også en ekstra bonus: stål forstærker magnetismen i selve magneten, så magnetfeltet bliver større og stærkere, og derfor behøver man ikke altid så høj N-værdi i pottemagneter for at hive en masse styrke ud af dem.

De rå powermagneter med undersænket skruehul bruges oftest, når der ikke er brug for forstærkning - f.eks. hvis man skal hænge noget metal op fast, så der ikke kommer flere stød på magneten, eller hvis det har stor betydning, at magneten er så flad som muligt.

Hvad bruger man undersænkede magneter til?

Der er virkelig mange anvendelsesmuligheder med magneterne i denne kategori. F.eks. kan du lave en væg med magneter på i værkstedet, så alt værktøj har en fast plads på væggen i stedet for at ligge og rode i en værktøjskasse. Du kan også lave en knivmagnet med en undersænket pottemagnet, fordi den tåler stød. Men du kan også hænge ting op med magneter - f.eks. en metalplade, som ikke har skruehuller. Eller du kan lave et løfteværktøj til industribrug.

Skal vi vejlede dig til magnetvalg?

Vi sidder jo med magneter hver dag, så det er nemt for os at vælge magnettype. Men det er ikke sikkert, at du har samme viden omkring magneter, og selv om vi har skrevet en masse om alle magneterne, så skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du stadig er i tvivl og har brug for yderligere vejledning, inden du træffer det endelige magnetvalg, når du skal skrue nogle magneter fast.