Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. DYRETRANSPORT #1- magnetskilt til bil

DYRETRANSPORT #1- magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-DYRE-1-15

Dyretransport magnetskilt til når du skal transportere dyr langt. Sidder godt fast under alm. kørsel på landevej, i byen og på motorvejen.
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Kørsel med dyr? Så har vi det helt rette magnetskilt til dig her med teksten "dyretransport".

Vi printer med UV-print på tykkere skilte end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel (et sted man ikke ønsker at gå på kompromis).

Størrelse: 29,85 cm. x 10,5 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Her får du et skilt med en "advarsels-ramme" på. Mest af alt for at gøre skiltet mere synligt. Findes også med i andre versioner. Skiltet er halv A4 størrelse på den lange led, så det passer til de fleste biler.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Skiltet sidder fint fast ved alm. landevejskørsel, bykørsel og ved alm. motorvejskørsel. Så det er intet problem i forhold til at køre alm. dyretransport.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden du kører den i vaskehallen.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare