Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Skriv & tegn på disse magneter

Skriv & tegn på disse magneter

Vi har virkelig mange forskellige slags magneter, og selvfølgelig har vi også nogle, du selv kan skrive på. Du finder både hvid magnetfolie til permanente tuscher og med whiteboard overflade til whiteboard tuscher samt stærke kontormagneter. Alle magneterne i denne kategori kan bruges på magnetiske køleskabe, metaloverflader og whiteboards. Kontormagneterne kan du også bruge på kvalitets-glastavler som Chatboards (billige glastavler er ofte lavet med en meget tynd metalbagside, og derfor er de ikke særligt magnetiske).

Relaterede produkter - Skriv & tegn på disse magneter

Sig endelig til, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. En print-selv løsning kræver, at du vælger magnetpapir, og at du har en god blækprinter. Men hvis du har en stor flatbed printer, kan du printe på alle vores magnetark. Vi kan dog ikke anbefale, at du kaster dig ud i selv at printe på stærke magneter (som eksempelvis de hvide kontormagneter), da det kræver en specialprinter, der kan klare den stærke magnetisme (eller som kun er lavet af aluminium, da magneter tiltrækkes magnetiske stålflader).

Skriv med permanente tuscher

Du kan skrive på alle magneter med permanente tuscher, så længe du ikke vælger magneter med "skrivbar overflade". De er nemlig lavet til whiteboard tuscher.

Skriv med whiteboard markers

Du kan være heldig at kunne viske tekst ud igen, når du har skrevet med whiteboard markers på hvid magnetfolie eller lignende. Men ofte efterlades der skygger. Så vi anbefaler i stedet, at du vælger magnetbånd eller magnetark med skrivbar overflade, hvis du skal bruge magneterne som et whiteboard, hvor du kan skrive og viske ud mange gange.

Print selv magneter

Du kan printe på magnetpapir i din egen printer (bedste resultat fås med "inkjet" blækprintere), men du kan også vælge at printe på alm. papir eller fotopapir og så klistre selvklæbende magnetark på bagsiden. Du kan dog ikke printe direkte på magnetark, medmindre du har en flatbed printer.