Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd og ark
  3. Magnetark
  4. Magnetark A4, Hvidt (flex 0,7 mm.)

Magnetark A4, Hvidt (flex 0,7 mm.)

Produktnummer: MAGZ-2000-P

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

29,60 37,00 DKK

Total: 29,60 37,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Længde:
300 mm.
Bredde:
210 mm.
Højde:
0,7 mm.
Størrelse:
A4
Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

A4 hvidt magnetark, model flex.

OBS! Denne model er den tynde udgave på 0,7 mm. Det betyder, at du får et mere fleksibelt magnetark, som er mindre magnetisk end vores alm. model med tykkelse på 1 mm.

Magnetarkene sælges stykvis og kan klippes i præcis den størrelse og form, du har brug for til, med en almindelig saks eller med en god hobbykniv.

Størrelse: 21 cm. x 30 cm. (a4)
Tykkelse: 0,7 mm.
Bæreevne: ca. 60 gram pr. cm2

Selv om dette er den tynde udgave af magnetark, så vil du alligevel ikke lægge mærke til det i det daglige, hvis det skal hænge på f.eks. køleskabet eller på en metalflade. Det er rigeligt magnetisk til at holde egen vægt. Men det er ikke godt til lagerbrug, da det glider nemt, hvis man går forbi og rammer det med en skulder eller med en palleløfter.

Magnetarket er lavet af super fleksibel og bøjelig magnetfolie. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter med en bæreevne på ca. 60 gram pr. cm2. Men det er stadig mere end rigeligt til de flestes behov.

OBS! Du kan godt bruge vores magnetark til at skrive på - lige som en whiteboardtavle. Men i så fald anbefaler vi, at du først prøver dig frem på et lille hjørne af magnetarket, så du kan se resultatet, inden du skriver på hele arket. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af whiteboard markers. Vær også opmærksom på, at det kan være svært at få det hvide magnetark helt kridhvidt efter skrivning (der vil som regel være små mørke skygger efter tekst, selv om man renser det godt). 

Magnetark kan ikke bruges på magnetiske glastavler!