Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd og ark
  3. Magnetark
  4. Magnetark A4, Hvidt (kraftig 1,5 mm.)

Magnetark A4, Hvidt (kraftig 1,5 mm.)

Produktnummer: MAGZ-2017-P

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

52,00 65,00 DKK

Total: 52,00 65,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

A4 hvidt magnetark, model kraftig.

OBS! Denne model er den tykke udgave på 1,5 mm. Det betyder, at du får et lidt mindre fleksibelt magnetark, som er meget mere magnetisk end vores alm. model med tykkelse på 1 mm.

Magnetarkene sælges stykvis og kan klippes i præcis den størrelse og form, du har brug for til, med en almindelig saks eller med en god hobbykniv.

Størrelse: 21 cm. x 30 cm. (a4)
Tykkelse: 1,5 mm.
Bæreevne: ca. 160 gram pr. cm2

Dennne tykkelse magnetfolie bruges ofte til skilte til personbiler og lastbiler, hvor det er vigtigt, at magnetarket ikke flyver af under kørsel. Og så bruges det ofte på containerpladser, hvor det også skal kunne modstå ekstra i forhold til vind og vejr samt når containerne flyttes rundt på en hård måde med mange stød og bump.

Magnetarket er lavet af bøjelig magnetfolie, og trods tykkelsen er det stadig fleksibelt - bare ikke lige så meget som de tyndere versioner.. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter. Men det er stadig mere end rigeligt til de flestes behov. Og især når du vælger den tykke model, der har en styrke på ca. 160 gram for hver cm2.

OBS! Du kan godt bruge vores magnetark til at skrive på - lige som en whiteboardtavle. Men i så fald anbefaler vi, at du først prøver dig frem på et lille hjørne af magnetarket, så du kan se resultatet, inden du skriver på hele arket. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af whiteboard markers. Vær også opmærksom på, at det kan være svært at få det hvide magnetark helt kridhvidt efter skrivning (der vil som regel være små mørke skygger efter tekst, selv om man renser det godt). 

Magnetark kan ikke bruges på magnetiske glastavler!

Skal vi printe på dem? Kontakt os for et tilbud på magnetprint.