Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd og ark
  3. Magnetark
  4. Magnetark A3, Hvidt (kraftig 1,5 mm.)

Magnetark A3, Hvidt (kraftig 1,5 mm.)

Produktnummer: MAGZ-2020-P

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

100,00 125,00 DKK

Total: 100,00 125,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Længde:
420 mm.
Bredde:
300 mm.
Højde:
1,5 mm.
Størrelse:
A3
Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

A3 hvidt magnetark, kraftig model.

OBS! Denne model er den tykke magnetfolie udgave på 1,5 mm. Det betyder, at du får et lidt mindre fleksibelt magnetark end 1 mm., men det er til gengæld en del mere magnetisk pr. cm2.

Magnetarkene sælges stykvis og kan klippes i præcis den størrelse og form, du har brug for til, med en almindelig saks eller med en god hobbykniv.

Størrelse: 30 cm. x 42 cm. (A3)
Tykkelse: 1,5 mm.
Bæreevne: ca. 160 gram pr. cm2

Magnetfolie er en af de mindst magnetiske magnetformer, men alligevel er det imponerende, hvor stærkt det er. For styrken forøges med størrelsen på arket. Og når vi skriver, at styrken er 160 gram pr. cm2, så betyder det, at du ved et stykke magnetbånd på 10x10 cm. har en samlet styrke på op til 16 kg. ved direkte kontakt. Det er derfor, at tyk magnetfolie er populært til skilte til taxaer, køreskolevogne, lastbiler og containere, hvor de skal holde til både fart og vind & vejr.

OBS! Du kan godt bruge vores magnetark til at skrive på - lige som en whiteboardtavle. Men i så fald anbefaler vi, at du først prøver dig frem på et lille hjørne af magnetarket, så du kan se resultatet, inden du skriver på hele arket. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af whiteboard markers. Vær også opmærksom på, at det kan være svært at få det hvide magnetark helt kridhvidt efter skrivning (der vil som regel være små mørke skygger efter tekst, selv om man renser det godt). 

Magnetark kan ikke bruges på magnetiske glastavler!

Skal vi printe på dem? Kontakt os for et tilbud på magnetprint.