Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

Magnetark A4, Hvidt

Produktnummer: MAGZ-196-P

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

39,20 49,00 DKK

Total: 39,20 49,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Længde:
210 mm.
Bredde:
300 mm.
Højde:
1 mm.
Størrelse:
210-300-01
Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

A4 hvidt magnetark - også kaldet magnetisk folie

Magnetark kan ikke bruges på magnetiske glastavler!

Magnetark i en god og kraftig kvalitet. Magnetfolien kan klippes i præcis den størrelse og form, man har lyst til, med en almindelig saks.

Størrelse: 21 cm. x 30 cm. (a4)
Tykkelse: 1 mm.
Bæreevne: ca. 80 gram pr. cm2

Klip f.eks. mønstre eller magnetbrikker til små beskeder på køleskabet. Der er utallige anvendelsesmuligheder. Magnetpladen hæfter på alle magnetiske flader, undtagen glastavler. Se også øvrige fotos for at få idéer.

Fås også som farvet magnetfolie (rød, blå, grøn m.v.).

Magnetarket er lavet af bøjeligt magnetfolie. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter med en bæreevne på ca. 80 gram pr. cm2. Men det er stadig mere end rigeligt til de flestes behov.

OBS! Du kan godt bruge vores magnetark til at skrive på - lige som en whiteboardtavle. Men i så fald anbefaler vi, at du først prøver dig frem på et lille hjørne af magnetarket, så du kan se resultatet, inden du skriver på hele arket. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af whiteboard markers. Vær også opmærksom på, at det kan være svært at få det hvide magnetark helt kridhvidt efter skrivning (der vil som regel være små mørke skygger efter tekst, selv om man renser det godt). 

Brug kun permanente markers på magnetfolie, hvis skriften skal blive siddende permanent - ellers skal du bruge whiteboard markers