Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetknapper
  3. Sy-i-magnet knap rund Ø26 mm., rød

Sy-i-magnet knap rund Ø26 mm., rød

Produktnummer: MAGZ-028RO-KN

De to dele er markeret med L og R for "left" og "right" (eller venstre og højre). Det er smart i forhold til at du ved, at det er bogstavet, der skal vende mod stoffet, så det ikke er synligt.
Styrke 2.5 kg.
Knap magneter til syning i tøj og kostumer - sæt med 2 dele der tiltrækkes med en styrke på ca. 2,5 kg.
Her ser du magnetknappen fra en anden vinkel, hvor du kan se kanten på den ene del. Og så kan du måske også bedre fornemme størrelsen på 26 mm. ift. en hånd.
Komplet billede af magnetknappen fra den anden side
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

16,00 20,00 DKK

Total: 16,00 20,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Detaljer

Styrke:
2,5 kg.
Form:
Til syning
Diameter:
26 mm.
Højde:
4,6 mm.
Størrelse:
26-05
Glastavle:
Nej
Materiale:
Neodymium
Magnetisme værdi:
N45
Udendørs:
Ja
Farve:
Rød

Beskrivelse

Røde magnetlåse til at sy i tøj, lagener, tasker, tæpper, kostumer m.v.

Her får du magnetknapper, der holder - uanset om du skal bruge dem til en jakke, hvor du skal kunne "slå mave", eller du skal sy den ind i f.eks. en lille rød striktaske. Alt derimellem er disse røde knapper geniale til.

1 pakke = 2 dele: 1 nord og en syd. Dvs. at du kan købe fra 1 sæt, og når du bestiller 1 pakke, får du to knapper, når du bestiller 10 sæt får du 20 knapper osv. Som regel er 5 knapper rigeligt til en standard jakke eller skjorte. Men det er meget en smagssag.

Denne model er rød. Rød gør sig godt, hvis du har en rød jakke eller taske, eller hvis du f.eks. har brug for lidt farve til noget, der skal peppes lidt op.

Det er ofte svært at se den rette nuance ud fra billeder, men farven er Tabasco rød eller som en mørkerød rose med farvekoden #A11F10. Dvs. den er ikke postkasserød men mere afdæmpet. 

Den ene del har en lille kant, som den anden del passer ned i. Det betyder, at magneterne i de to knapdele virker som en lås, der ikke bare lige går op, for kanten sørger for en form for "skridsikring", så de ikke åbner sig selv i skævt træk. Men samtidig er styrken lavet, så man med selv frosne fingre sagtens kan få fat og åbne låsen igen. Man skal bare gøre det fra siden af. Og det giver en ekstra sikring i forhold til tasketyverier, da man skal vide, hvordan man åbner magnetknapperne (men vi lover, at det er nemt, når man ved hvordan - det giver lidt sig selv, når man står med de to dele i hånden).

Også geniale til kostumer - vi sælger mange af disse knapmagneter til teatre i hele Skandinavien, hvor de virkelig er blevet glade for styrken og flexibiliteten i magnetknapperne.

Diameter: 2,6 cm.
Højde: ca. 4,6 mm.
Styrke: ca. 2,5 kg.
Max. temperatur: 80°C
Farve: Rød

Brug f.eks. magneterne til magnetisk lukning af skjorter, jakker, badekåber, kostumer og meget mere.

Disse magneter er lige så nemme at sy i tøj som en alm. knap. Og hvis du syr en knap udenpå tøjet, dvs. på yderste synlige lag, så ligner det blot, at dit tøj er lukket almindeligt med en alm. knap.

Sørg for at sy dem på, så de har direkte kontakt med hinanden, da afstand gør magnetismen svagere. Sy dem derfor ikke ind mellem 2 lag stof, hvis du vil have dem til at være så stærke som muligt.

Findes også i andre farver.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare