Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Køleskabsmagneter
  3. MagnetPoet XL dansk - Køleskabspoesi (+600 stk.)

MagnetPoet XL dansk - Køleskabspoesi (+600 stk.)

Produktnummer: MAGZ-POET-01

Den helt store køleskabspoesi box med mere end 600 forskellige magneter (og næsten 650 stk. i alt)
MagnetPoet er vores eget brand. Vi laver køleskabspoesi af magnetstrimler, der bliver tilovers fra andre printprojekter. Det gør produktet meget grønnere.
Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

279,20 349,00 DKK

Total: 279,20 349,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Søger du gode magneter til køleskabspoesi? Så er dette XL sæt lige noget for dig.

Vores største sæt er dette sæt med næsten 650 magneter i, så du kan lave sjove sætninger, der gør dagligdagen lidt mere festlig og køleskabet en del mere personligt end bare en hvid overflade. Du finder de 500 mest anvendte ord fra den danske ordbog, og så har vi tilsat lidt ekstra sjove ord samt lavet dubletter af de mest anvendte ord, så du også kan lave lange beskeder på køleskabet eller et digt på flere vers.

Genial gaveidé. Leveres i en fin gaveæske.

Aldersanbefaling: 6 år+
Indhold: +600 magneter
Spilletid: Du bestemmer
Spillere: 1+

De magnetiske ord kan sammensættes til alt fra smuk poesi til sjovt vrøvleri. Når man først er gået igang, er det svært ikke lige at skulle lave en ny sammensætning. Og på den måde kan det ende med at være et sjovt spil med ord.

Vi laver selv disse sæt på bestilling, og du er derfor altid garanteret den bedste kvalitet, da vi printer sættet på vores tykke magnetbånd (1 mm.).

OBS! Kan ikke hænge på indbyggede køleskabe, aluminium og glastavler. Du skal bruge en metalflade, et whiteboard eller en magnetisk køleskabsfront.

Magneterne er lavet af bøjeligt magnetfolie. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter, men da de er så små og bare lige skal holde sig selv hængende, vil du ikke have oplevelsen af, at magneterne er "svage" - tværtimod vil du være glad for, at de er så nemme at flytte rundt på, så du kan lege med ordene.

Producent: Magnetz og Magnordic

Mangler du nogle ord eller et mere personligt sæt, så kan du tilkøbe flere ord her (kun i forbindelse med køb af MagnetPoet XL sættet. Vi kan nemlig printe dit helt eget sæt på magnetfolie, hvis du sender os en fil med de ord, du ønsker.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare