Dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 14.00

Magnetbånd Gråt, 19 mm. x 1 m. (SELVKLÆB.)

32,00 DKK

40,00 DKK

Ved 10 meter : 28,00 DKK
Ved 20 meter : 24,00 DKK
Ved 50 meter : 22,40 DKK

Ved 10 meter : 35,00 DKK
Ved 20 meter : 30,00 DKK
Ved 50 meter : 28,00 DKK

Vis med moms Vis uden moms

På lager

Produktnummer.: MAGZ-202-M

Selvklæbende magnetbånd i en god og kraftig kvalitet.

Prisen er pr. løbende meter. Vælg derfor antal hele meter under "antal" til højre.

Bredde: 1,9 cm.
Tykkelse: 1 mm.
Farve: Mørk grå.

OBS! Magnetbånd kan ikke bruges på magnetiske glastavler - her skal du i stedet bruge powermagneter.

Brug magnetbånd direkte på væggen, spejlet eller en anden jævn flade, du vil gøre magnetisk. Vi sælger f.eks. til mange forældre og institutioner, som har børn med særlige behov (autisme, asperger o.lign.), hvor det er muligt at lave en billig, god og børnevenlig piktogram-flade til magnetiske piktogrammer.

Eller måske er du kreativ og vil lave noget om til magneter: klip et passende stykke magnetbånd af rullen med en ganske almindelig saks og klæb magnetbåndet direkte på det, der skal laves om. Måske et hjemmelavet magnetspil?

Du kan faktisk også bruge det grå magnetbånd med selvklæb, hvis du ønsker at lave magnet bogstaver. Se mere om mulighederne her

Denne størrelse bruges også af mange biblioteker til at lave magnetiske bogmærker. Print en sjov tekst eller noget grafik ud og sæt fast på magnetbåndet, der kommer med en strimmel lim på.

Magnettape (magnetbånd) er lavet af bøjeligt magnetfolie. Det har den svageste magnetisme inden for magneter med en bæreevne på under 100 gram pr. cm2. Men det er stadig mere end rigeligt til de flestes behov.

På det andet produktbillede kan du se, hvordan vi har lavet et magnetisk myggenet. Vil du vide hvordan? Så læs vores FAQ om 2 guides til myggenet med magneter


Relaterede varer til Magnetbånd Gråt, 19 mm. x 1 m. (SELVKLÆB.)