Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Køleskabsmagneter
  3. Køleskabspoesi - Den Originale (540 magneter)

Køleskabspoesi - Den Originale (540 magneter)

Produktnummer: MAGZ-774-K

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

143,20 179,00 DKK

Total: 143,20 179,00 DKK

På lager

Detaljer

Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

Køleskabspoesi Original er et sæt med 540 små magneter med tekster til køleskabet, så du kan lave sjove sætninger, der gør dagligdagen lidt mere festlig og køleskabet en del mere personligt end bare en hvid overflade.

Leveres i fin blå og grøn æske. Genial gaveidé.

Aldersanbefaling: 6 år+
Indhold: 540 magneter
Spilletid: Du bestemmer
Spillere: 1+

De magnetiske ord kan sammensættes til alt fra smuk poesi til sjovt vrøvleri. Når man først er gået igang, er det svært ikke lige at skulle lave en ny sammensætning. Og på den måde kan det ende med at være et sjovt spil med ord.

OBS! Kan ikke hænge på indbyggede køleskabe, aluminium og glastavler. Du skal bruge en metalflade, et whiteboard eller en magnetisk køleskabsfront.

Magneterne er lavet af bøjeligt magnetfolie. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter, men da de er så små og bare lige skal holde sig selv hængende, vil du ikke have oplevelsen af, at magneterne er "svage" - tværtimod vil du være glad for, at de er så nemme at flytte rundt på, så du kan lege med ordene.

Model: Den Originale
Art.nr.: 300017

Mangler du nogle ord eller et mere personligt sæt, så kontakt os gerne. Vi kan nemlig printe dit helt eget sæt på magnetfolie, hvis du sender os en fil med de ord, du ønsker.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare