Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Køleskabsmagneter
  3. Køleskabspoesi - Kærlighed (540 magneter)

Køleskabspoesi - Kærlighed (540 magneter)

Produktnummer: MAGZ-775-K

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

143,20 179,00 DKK

Total: 143,20 179,00 DKK

På lager

Detaljer

Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Hvid

Beskrivelse

Køleskabspoesi Kærlighed er et sæt med 540 små kærlige tekstmagneter til køleskabet, så du kan lave søde, sjove og sensuelle sætninger, der gør dagligdagen lidt mere hyggelig og køleskabet en del mere personligt end bare en hvid overflade, samtidig med at du gør dig selv eller en du har kær mere glad.

En slags endeløs kærlighedsbegæring, fordi man kan blive ved med at rykke rundt på magneterne og lave nye sætninger og kærlige budskaber.

Leveres i fin rød og hvid æske. Genial gaveidé.

Aldersanbefaling: 6 år+
Indhold: 540 magneter
Spilletid: Du bestemmer
Spillere: 1+

De magnetiske ord kan sammensættes til alt fra smuk poesi til kærligt vrøvleri. Når man først er gået igang, kan man ikke lade være med at lige lave én sætning mere, og én mere og... Det er vanedannende og super hyggeligt.

OBS! Magneterne kan ikke hænge på indbyggede køleskabe, aluminium og glastavler. Du skal bruge en metalflade, et whiteboard eller en magnetisk køleskabsfront.

Materialet er bøjeligt magnetfolie. Magnetisk folie har den svageste magnetisme inden for magneter, men da de er så små og bare lige skal holde sig selv hængende, vil du ikke have oplevelsen af, at magneterne er "svage" - tværtimod vil du være glad for, at de er så nemme at flytte rundt på, så du kan lege med ordene.

Model: Kærlighedspoesi
Art.nr.: 300024

Synes du, at der mangler nogle ord, eller vil du bare gerne lave dit helt eget sæt med køleskabsord? Så kontakt os, for vi kan printe alt på magnetfolie og stærke magneter.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare