Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. FIMO ler
  3. FIMO Soft - sart rosa (57 g.)

FIMO Soft - sart rosa (57 g.)

Produktnummer: MAGZ-8007-fimo

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

20,00 25,00 DKK

Total: 20,00 25,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Fimo ler i sart rosa er en af fashion farverne fra Fimo Clay fra Staedtler. Denne model sælges i pakke med 57 gram, og det er rigeligt til at lave 6-8 små figurer.

Indhold: 57 g.
Farve: Lyserød (sart rosa).
Model: FIMO soft

God farve til at lave ansigter med eller små detaljer, der skal være nedtonet - f.eks. på Fimo blomster.

Et godt tip er at modelere lidt ad gangen. Del klumpen op i f.eks. 8 dele for nemmere at kunne arbejde med hobbyleret. Og når det er blødt, kan du nemt sætte det sammen med andre farver. Det er lige så let som at arbejde med modellervoks, og du kan også brænde det bagefter, så det bliver helt fast.

Vi bruger ofte FIMO clay til kreative projekter med magneter. Men husk at lave aftryk af magneten på bagsiden af figurerne og at bage uden magneten i ovnen. Det er kun ferritmagneter, der tåler en tur i ovnen, men da magneterne hænger fast på bagepladen magnetisk, er det i alle tilfælde nemmest at bage figurerne uden magnet i.

Ovntid for FIMO ler er ca. 30 minutter ved 110 graders varme. Ovntiden afhænger af størrelsen af din figur, men en figur på størrelse med en dansk 5-krone er 30 minutter ved 110°C (ikke varmluft). Husk bagepapir på bagepladen, inden du lægger dine Fimo-figurer i ovnen.

Producent: Staedtler
Art.nr.: 8020-43