Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. FIMO ler
  3. FIMO Soft - blå (57 g.)

FIMO Soft - blå (57 g.)

Produktnummer: MAGZ-8005-fimo

Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

20,00 25,00 DKK

Total: 20,00 25,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Blåt FIMO ler i normal pakke med 57 gram. Der er rigeligt til at lave mange hjemmelavede projekter i denne, f.eks. 6-8 hjemmelavede køleskabsmagneter.

Denne model er FIMO soft i mørk blå (se foto).

Indhold: 57 g.
Farve: Blå (pacific blue)
Model: FIMO soft

Det er oplagt at bruge denne blå farve, hvis du skal lave detaljer med f.eks. hav eller sø. Men den er også virkelig god til at lave tøj-dele og farver på Fimo dyr med.

Det smarte ved FIMO ler er, at det er nemt at modellere i hænderne. Del klumpen op i f.eks. 8 dele for at arbejde nemt med formningen af dine figurer, da det er lettere at blødgøre leret i små portioner ad gangen.

Vi bruger ofte FIMO clay til kreative projekter med magneter. Men husk at lave aftryk af magneten på bagsiden af figurerne og at bage uden magneten i ovnen, da nogle magneter demagnetiseres af at blive udsat for varme over 80 grader.

Ovntid for FIMO ler afhænger af størrelsen på din figur, men fælles for alle projekter er, at FIMO soft kun skal bruge 110 graders varme. Du skal derfor ikke bruge en specialovn men kan bare bruge den alm. bageovn derhjemme. Husk bagepapir på bagepladen, inden du lægger dine Fimo-figurer i ovnen.

Producent: Staedtler
Art.nr.: 8020-37