Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetprint
  3. Affaldspiktogrammer - magnetiske
  4. Affaldssortering “kaffegrums” - magnetskilt 30x30 cm.

Affaldssortering “kaffegrums” - magnetskilt 30x30 cm.

Produktnummer: PRINT-KAFAFF-PRINT

Husk, at vi garanterer
Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Pris pr. stk.:

199,20 249,00 DKK

Total: 199,20 249,00 DKK

På lager

Detaljer

Længde:
300 mm.
Bredde:
300 mm.
Højde:
1,5 mm.
Størrelse:
300-300
Materiale:
Magnetfolie
Farve:
Groen

Beskrivelse

Køb alle piktogrammer fra affaldssortering serien her hos Magnetz.dk.

Dette er kaffegrums piktogrammet fra den officielle piktogramserie til affaldssortering fra mad og bioaffald-fraktioner serien, printet på kraftig magnetfolie med UV-blæk. Dvs. du får et stærkt magnetskilt, der holder til vind og vejr, og som modstår solens stråler længe uden at falme. Men det kan også sættes på en metalbeholder, hvis du f.eks. indsamler kaffegrums som bioaffald til plantning eller lignende.

Kan bruges udendørs og på runde flader, da magnetarket er fleksibelt. Og det kan både bruges til affaldssortering af værktøj eller til at vise døren til et værksted for nem og synlig skiltning.

Størrelse magnetark: 30x30 cm.
Tykkelse: 1,5 mm.
Bæreevne: ca. 160 gram pr. cm2

Vi printer den grønne farve helt til kanten, så der er ingen hvid kant rundt om piktogrammet (medmindre du specifikt ønsker dette ved bestilling - så skal du blot skrive det som en note til din ordre, at der skal være X cm. hvid kant rundt om kaffegrums skiltet.

Stærkere end konkurrenternes
Vi har Danmarks eneste printer, der kan printe med blæk på meget stærke magneter. Og vi er derfor med på mange sjove projekter. For vores magnetskilte falder ikke ned, når det blæser, og de kan sidde på biler helt op til 120 km. i timen (testet på de jydske motorveje). Dog tænker vi ikke, at dette specifikke skilt for kaffegrums er så relevant at skilte med på bilen. Men nu ved du, hvor stærk magnetfolie, vi printer på.

Placér din ordre online nu - så lover vi at løbe stærkt for dig, så du modtager din bestilling i løbet af et par dage.

Magnetarket er genialt til ophængning på alt metal - f.eks. containere, affaldsspande, metaltavler, søjler af metal, biler (ikke alu), garderobeskabe og andre ting af metal, der er magnetisk.

NB! Kan ikke bruges på magnetiske glastavler.

Husk altid at rengøre overfladen først, som magnetskiltet skal sidde på, så der ikke er små sten el.lign., der kan ødelægge magnetfolien.

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare