Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Værktøjsvæg med magneter

Værktøjsvæg med magneter

Vi har brugt et par måneder på at bygge vores showroom helt om, så der er mulighed for at vise endnu flere magnetløsninger, samtidig med at vi har et værksted til at lave tests for kunder med diverse magnetløsninger.

Ny magnetisk værktøjsvæg

Vi er virkelig glade for vores nye værktøjsvæg, som naturligvis er bygget op med magneter. Her er et stort foto af hele løsningen, og længere nede på siden forklarer vi, hvordan vi har hængt de forskellige ting op.

Velkommen i vores showroom - her er vores værktøjsvæg

Relaterede produkter - Værktøjsvæg med magneter

Småt værktøj kræver små magneter

17x4 mm. gummimagneter:
Sakse og skruetrækkere er som regel lavet af magnetisk metal og kan derfor hænge direkte på magneten. Her har vi sat den hver for sig, men magneten er stærk nok til at have begge dele hængende på samme magnet. Dvs. du ville også kunne hænge flere skruetrækkere på samme magnet.

Tommestokken er samlet med metalsplit, så den kan hænge fast magnetisk direkte på magneten, men den almindelige magnet er lavet af plast, og derfor har vi sat magneten udenpå linealen for at kunne hænge den op magnetisk.

Og til sidst er der pakken med skruer, som ligeledes er magnetiske. Derfor har vi kunnet sætte en magnet direkte på metalpladen, som skruerne hæfter mod gennem indpakningen. Dette vil man dog ikke kunne gøre med alu-skruer.

Krogmagneter:
Nederst har vi hængt en pose med skruer i en Ø10 magnetkrog. Og øverst har vi hængt et høreværn på en Ø32 krog. Høreværnet behøver ikke så stærk en magnet, men den giver til gengæld en større krog, som er nyttig til at hænge mange ting på på.

Ludo Maxi magnet:
Det kan være praktisk med arbejdshandsker lige ved hånden, og dem har vi hængt op med en Ludo Maxi magnet yderst.

16x11 mm. gummimagneter:
Knibtangen er en del tungere og hænger derfor på en lidt stærkere gummimagnet. Vi har også balanceret vaterpas på nogle af disse magneter - mest fordi højden skal bruges til at opnå fuld balance i bunden, og så har vi sat en 22x6 mm. gummimagnet i toppen, men der kunne man også vælge at bruge en 16x11 mm. magnet for bedre stabilitet/fastholdelse.

Det er også muligt at lime en magnet på vaterpasset direkte - så skal der kun bruges en magnet, der kan bære 2-4 gange vægten af vaterpasset (for at kunne klare det nedadgående træk). Dette vaterpas er dog ikke gjort magnetisk og balancerer derfor på magneter i stedet, så det stadig kan tages nemt ned fra værktøjsvæggen.

Opsætning af mindre værktøj med små magneter

22x11 mm. gummimagneter:
Herunder viser vi opsætning af ting, der er tungere og derfor kræver stærkere magneter. Saven, sættet med umbraco nøgler, popnittetangen og det løse værktøj er alt sammen magnetisk og kan sidde direkte på hver deres magnet. Boresættet består af en plastæske med metalbor i, og magneten skal derfor virke gennem plastæsken, hvorfor der er behov for en lidt stærkere magnet (afstand svækker magnetismen). Magneten sidder derfor direkte på tavlen, og æsken er så sat ovenpå og fungerer fint magnetisk.

Topnøglen og de løse umbraco nøgler er sat sammen for at vise, at man også kan samle flere stykker værktøj på samme magnet ved at bruge en lidt stærkere magnet.

22x6 mm. gummimagneter:
Vores hammer er ret tung, så den skal bruge 2 magneter på bagsiden af hovedet. Ved siden af er sat en magnet, der skal samle skruer og søm (saml skruer og søm op fra bord og gulv med magneten og sæt den bagefter på tavlen, så de holdes samlet og er nemme at finde, når du skal bruge dem igen).

Til sidst har vi hængt et topnøglesæt op, der sidder fast i en gummipakning, men hvor magneten kan fange nøglerne gennem gummiet. Selve sættet er ikke så tungt og kunne nøjes med at hænge på mindre magnet, hvis der var direkte kontakt mellem metal og magnet, men gummipakningen skaber en afstand, der kræver stærkere magnetisk kraft.

Opsætning af større værktøj med meget stærke magneter

Brug for vejledning?

Der er stor forskel på, hvor meget værktøj vejer. Vi beregner og/eller tester gerne for dig, hvad du har brug for til din egen værktøjsvæg. Men det er altid en god idé at have lidt forskellige magneter, da man hurtigt finder mange flere ting, man kan organisere smart på sin værktøjsvæg, når først man er i gang.

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage og hjælper dig meget gerne med at komme i mål med dit magnetprojekt.