Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Kan man ændre ferritmagneter?

Kan man ændre ferritmagneter?

Kan man ændre på formen på ferritmagneter ved at bore eller slibe i ferritmagneter?

Boring, slibning eller savning i ferritmagneter er ikke noget, vi kan anbefale. Magneterne er rå, så det kan godt lade sig gøre, men de er skrøbelige og "sprøde".

Det er muligt at bearbejde ferritmagneterne med et diamantbor eller en diamantsliber ved konstant vandnedkølning og ved høj rotation, så det sker hurtigt og uden at gøre magneterne for varme.

Man kan sagtens brække en ferritmagnet over i mindre stykker, uden det går ud over magnetismen (kun totalstyrken for hvert stykke). Men du skal ikke forvente lige kanter efterfølgende, da magneterne som sagt er skrøbelige.

Hvordan laves ferritmagneterne i former?

Det er vigtigt at forstå, at ferritmagneterne først får deres magnetisme efter bearbejdning af materialet, som man laver magneterne med. Og derfor er det nemt at støbe en magnet i rette form fra start af men sværere efterfølgende at rette på formen på en pæn måde, da materialet opfører sig anderledes, når det er magnetisk.

Relaterede produkter - Kan man ændre ferritmagneter?

Vi har mange forskellige slags ferritmagneter, så vi håber, at du kan finde nogle ferritmagneter, som passer til dit behov. Og ellers skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre om en specialstørrelse. Det kommer an på, hvor specielt et mål og form, du skal bruge, hvad en minimumsbestilling er på ved specialfremstilling. Men tag fat i vores kundeservice med en forespørgsel - så undersøger vi straks, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i mål, og hvor mange der skal produceres, for at det kan lade sig gøre (og betale sig for dig).