Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Hvor mange liter vand kan en krogmagnet bære?

Hvor mange liter vand kan en krogmagnet bære?

Hvor stærke er vores krogmagneter egentlig? Det kan hurtigt blive teknisk at skulle forklare om direkte og indirekte træk for krogmagneter, så vi tænkte: hvorfor ikke vise det med noget, som de fleste kan forholde sig til? Derfor har vi her lavet en video med ophængning af glas-vandflasker, hvor vi viser indhold af vand, og hvor stærke krogmagneter der skal til. Længere nede på siden går vi lidt mere i detaljer. Men start gerne med at bruge 20 sekunder på videoen om krogmagneter.

Relaterede produkter - Hvor mange liter vand kan en krogmagnet bære?

Fordelene ved at bruge krogmagneter er mange - men den mest åbenlyse er, at du ikke behøver at bore for at sætte selv tung ting op, og at de kan tages med rundt og omplaceres. Men vidste du også, at deres magnetiske styrke er vedvarende (+80 år)? Så du skal ikke være nervøs for at bruge dem år efter år.

Hvordan måler man træk på krogmagneter?

Det er forholdsvis nemt at forklare, hvad et lige (direkte) træk er på en magnet. Det betyder, at magnet og emne peger i samme retning; som hvis du hænger noget i loftet, hvor både det hængende emne og krogmagneten peger nedad i en lodret linje. Og så kan du gå efter den direkte styrke, der er oplyst på hvert varekort for magneterne. Eller hvis det svinger let, så skal du blot gange dit styrkebehov med 2.

Men hvad med når det så er et indirekte træk?

Det indirekte træk kan være lidt sværere at forklare, da styrkebehovet pludselig skal ganges med 4-6, fordi trækket er hårdere for magneten. Det vil sige, at krogmagneten sættes på væggen i en vandret position, men du hænger noget på krogen, der hænger lodret nedad. Derfor har vi lavet den video, du ser øverst på siden, med glasflasker, der fyldes mere og mere med vand, samtidig med at vi øger styrken på krogmagneterne forholdsmæssigt.

Som du kan se i videoen, kan magneterne klare en del, og den sidste magnet kan også klare 2 flasker fyldt med vand. Rent faktisk kunne vi godt hælde endnu mere vand i flaskerne, men så ville man skulle være mere varsom med brugen i det daglige, og det ville ikke være så retvisende... for det er jo meningen, at du skal kunne bruge krogene på en måde, så de ikke falder ned, hvis du hænger dem på køleskabet og åbner lågen, eller hvis du bruger dem på værkstedstavlen og skal tage emnet af krogen, uden krogen følger med.

Det skal være nemt at bruge magneter i hverdagen!

Stadig i tvivl om styrkebehov?

Vi arbejder med magneter hver dag og har gjort det siden 2011, så vi kigger ikke skævt til forespørgsler omkring beregning af styrkebehov for krogmagneter. Vi ved godt, at det kan være lidt "forvirrende" de første gange, man skal kaste sig ud i at bruge magneter. Men man bliver hurtigt bidt af at lave flere magnetløsninger, fordi det bare er så smart. Så send endelig gerne en mail eller ring til vores kundeservice for at få råd og vejledning til dit projekt.

Og hvis du vil kigge lidt videre selv, kan du se hele vores udvalg af krogmagneter her. De kommer nemlig i mange flere forskellige former, styrker, størrelser og farver.