1000 tak for at støtte Magnetz i en svær tid - Vi sender alle dage, og hjemmelevering koster ikke ekstra :) Læs mere her >>

Forholdsregler i forbindelse med coronavirus

Vi følger regeringens anbefalinger i forhold til coronavirus (COVID-19). Det betyder for dig, at der vil være særlige regler i forbindelse med afhentning af pakker på vores kontor i Hvidovre, som gælder fra fredag d. 13/2-2020 til og med fredag d. 27/3-2020. 

Forholdsreglerne er:

  • Hvis du skal afhente pakker på vores kontor, skal du ringe til os inden på tlf.: 71 99 36 12, så din pakke står klar. 
  • Vi råder dig til at bruge f.eks. håndsprit inden, du afhenter din pakke, så smitten af coronavirus mindskes mest mulig. 

Vi har valgt at tage disse forholdsregler for at undgå at smitte eller selv blive syge af coronavirus. Det er derfor vigtigt, at du overholder disse regler.

Hvis du dukker op på vores kontor i Hvidovre uden en aftale over telefonen, kan du ikke afhente din pakke, da døren er låst. Her bliver du nødt til at ringe til os på tlf.: 71 99 36 12 - og vente på, at din pakke bliver gjort klar. 

Andre måder at få levereret din pakke

Hvis du er nervøs for at blive smittet, kan vi alternativt lægge din pakke i en plasticpose uden for på vores kontor i Hvidovre, så du undgår menneskelig kontakt. Ellers kan vi også mod betaling sende pakken til dig. Prisen er 45 kr. uanset hvilken fragtmetode, du vælger - så har du mulighed for at få leveret på præcis den måde, du har lyst til, og vi betaler merudgiften for hjemmelevering resten af marts måned. 

Hvad gør vi selv for at undgå coronavirus?

  • Ingen medarbejdere arbejder på kontoret, hvis de udviser symptomer på coronavirus. 
  • Vi vasker ofte og grundigt hænder for at undgå smitte.
  • Vi holder afstand til hinanden på arbejdspladsen.
  • Vi undgår offentlig transport og andre steder med mange mennesker.

Hvis du stadig har spørgsmål i forhold til coronavirus og afhentning af pakker, kan du kontakte os på telefon: 71 99 36 12 på alle hverdage fra 9-16. Læs mere om, hvordan du forholder dig til coronavirus på sundhedsstyrelsens hjemmeside her.